noodles volos banner

Το χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου παρουσίασε το χορηγητικό της πρόγραμμα για τη σεζόν 2013-14 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Σε ανακοίνωση του τμήματος μάρκετινγκ, αναφέρονται τα εξής:

"Το χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την περίοδο 2013-2014 ξεκίνησε. Είναι γνωστό και επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι μεγάλες εταιρείες επιλέγουν μια ποδοσφαιρική ομάδα για να ταυτίσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, γιορτάζοντας τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της, κάνει πράξη μια σειρά από καινοτόμες ιδέες και προωθητικές εφαρμογές με βασικό σκοπό την δημιουργία υπεραξιών για τους Χορηγούς.

Παρέχοντας ένα ευρύ πεδίο διαφημιστικού χώρου, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου προσφέρει την δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να συνδεθεί με τις επιτυχίες της ομάδας και να απολαύσει την υποστήριξη του φίλαθλου κοινού. Είναι πλήρως δυναμικά τα χορηγικά πακέτα αφού προβλέπονται αρκετές κατηγορίες με πλήθος ιδιαίτερων και ξεχωριστών προνομίων και δικαιωμάτων. Οι χορηγίες μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε δομή και αν επιθυμεί η εταιρεία.

Ποια είναι μερικά από τα ανταποδοτικά οφέλη για μια χορηγό εταιρεία; Αύξηση αναγνωρισιμότητας, αύξηση ορατότητας, αύξηση αναμνησιμότητας, αύξηση αναγνωρισιμότητας, αύξηση διατηρησιμότητας, μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στην αγορά, μεγαλύτερη επέκταση της αγοράς, αύξηση μεριδίου αγοράς και πωλήσεων, επιστροφή της επένδυσης, παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας δικτύου συνεργαζομένων εταιριών και την εκπόνηση εμπορικών συνεργιών αμοιβαίας ωφέλειας, όγκος πωλήσεων

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της Νίκης μεταδίδονται μέσω του ΟΤΕ-TV. Είκοσι δύο (22) αγώνες της Νίκης Βόλου μετέδωσε φέτος το συνδρομητικό κανάλι, κάτι που μεταφράζεται σε χιλιάδες τηλεθεατές. Παράλληλα αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν εκπομπές αφιερωμένες στο πρωτάθλημα της Football League ενώ και οι τοπικοί σταθμοί παρουσιάζουν εκτεταμένα στιγμιότυπα των αγώνων. Επί προσθέτως το σύνολο του ημερήσιου τοπικού Τύπου έχει καθημερινά ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες παρέχοντας έτσι σημαντική προβολή στις εταιρείες.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δέχτηκε πέρυσι περισσότερες από 100.000 επισκέψεις ενώ περισσότεροι από 6000 μοναδικοί χρήστες την επισκέπτονται πολύ συχνά (συχνότητα επισκέψεων >15). Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στην ιστοσελίδα είναι η δημιουργία του BlueTV (web tv), διότι οι χρήστες του διαδικτύου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν συνεντεύξεις, αφιερώματα, στιγμιότυπα & γενικά video που θα αφορούν την ομάδα και τον κόσμο της.

Παρά την οικονομική κρίση το Αθλητικό Μάρκετινγκ παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερη άνθηση. Και αυτό γιατί δίνει στις εταιρείες τη δυνατότητα προβολής, για μεγάλο χρονικό διάστημα (συγκεκριμένα για μια αθλητική σεζόν) κάτι που σημαίνει πως γίνονται αυτόματα… μέρος του παιχνιδιού. Είναι λοιπόν προτιμότερο για μία εταιρεία να επενδύσει σε μια αθλητική χορηγία παρά να διαφημιστεί με διάφορους άλλους τρόπους δαπανώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πάτσης έθεσε το στόχο για τη νέα χρονιά. Η δημιουργία της ισχυρότερης ομάδας στη Θεσσαλία και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκ, (κάτι που χάθηκε πέρυσι στις λεπτομέρειες) είναι ένα ταξίδι που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Σε αυτό το ταξίδι προς την κορυφή, θέλουμε να έχουμε δίπλα μας και τις ισχυρότερες ελληνικές εταιρείες. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε ώστε να γίνετε και εσείς κομμάτι της ιστορίας μας. Τα 90α γενέθλια της Νίκης Βόλου θα σημάνουν και την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των επιχειρήσεων και πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες ανακοινώσεις. Επικοινωνήστε με το τμήμα marketing της ΠΑΕ Νίκη Βόλου (τηλ. 24210-35039 και 2421035039, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Ωράριο Καθημερινά 10:00-21:00, Σάββατο 10:00-14:00)  και επιλέξτε το πρόγραμμα που θα συνδέσει την επιχείρηση σας με την ομάδα των επιτυχιών και ταυτόχρονα θα της εξασφαλίσει αναγνωρισιμότητα και προβολή".