noodles volos banner

Παναχαϊκή: Στο Παμπελοποννησιακό με… Ζλάτκοβιτς!

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα… φιλοξενήσει τη νέα χρονιά την Παναχαϊκή. «Αχαιός» ο Νεμάνια Ζλάτκοβιτς. Τον 24χρονο μεσοεπιθετικό από το Σαράγεβο απόκτησαν οι Πατρινοί, όπου σήμερα θα ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης η ΠΑΕ Παναχαϊκή συμφώνησε με τον Δήμο Πατρέων να χρησιμοποιεί την φετινή χρονιά το Παμπελοποννησιακό στάδιο ως έδρα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση από την δεύτερο πρωταθλήτρια Βοσνίας και του ιστορικού Serajevo του Nemanja Zlatkovic.Ο Nemanja Zlatkovic είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός επιθετικός. Ο Nemanja Zlatkovic έχει αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος τον πούλησε στην Zilina Σερβίας από την οποία μετεγγράφηκε στην Serajevo. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προσπάθησε όπως και κατά την περσινή σεζόν με την βοήθεια του manager του, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, να τον αγοράσει από την Zilina Σερβίας αλλά της ζητήθηκε το ποσό των 80.000 ευρώ, το οποίο κρίθηκε υπερβολικό. Ο Nemanja Zlatkovic πέρασε εργομετρικές εξετάσεις στο εργαστήριο του κ. Ζιώγα στην Θεσσαλονίκη και αποδείχτηκε απόλυτα υγιής. Ο Nemanja Zlatkovic ήδη βρίσκεται στην Πάτρα και θα συμμετέχει στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στην Μανωλάδα.

2)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά, τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μπουλδούμη, τους αντιδημάρχους, τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίους Κατσικόπουλος, Χριστόπουλος, Πελετίδης, Πατούχα, Αϊβαλή, Τζουραμάνη αλλά και το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν α να παραχωρήσει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Παναχαϊκή για να δίνει εκεί τους φιλικούς και επίσημους αγώνες της. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα τιμήσει την εμπιστοσύνη του Δήμου Πατρέων και θα συμπορευτούνε μαζί χωρίς προβλήματα ώστε να δούνε την ομάδα μαζί με τους οπαδούς μας μαζί σε ημέρες δόξας.

πηγή: flnews.gr