noodles volos banner

Μπήκε ως στόχος η άνοδος στην παρουσίαση Παπαβασιλείου

Σε εποχή Νίκι Παπαβασιλείου μπήκε επίσημα από την Πέμπτη (31/5) ο Εργοτέλης. Ο νέος τεχνικός των Κρητικών παρουσιάστηκε επίσημα και έκανε λόγο για μια μεγάλη πρόκληση.

Παράλληλα, δε θέλησε να πει μεγάλα λόγια, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι πιο ώριμη του χρόνου. «Για εμένα είναι τιμή η εμπιστοσύνη της διοίκησης. Δε μας πήρε χρόνο για να συμφωνήσουμε. Το πρότζεκτ του Εργοτέλη είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα. Βασικός στόχος είναι να βελτιώσουμε τα παιδιά, έχουμε μια πολύ καλή βάση από πέρυσι. Έχω πολύ μεγάλο πάθος για να δουλέψω για τον Εργοτέλη, για να επανέλθει η ομάδα εκεί που αξίζει. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στον Εργοτέλη. Η ομάδα θα είναι πιο ώριμη τη νέα χρονιά», είπε.

Τον λόγο πήρε και ο Γιώργος Τουντζάρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα του Κάιπερς, ξεκαθαρίζοντας ότι, αν η ΑΕΚ δεν κάνει πίσω, δεν θα χαλάσει η συμφωνία, με τον παίκτη, βέβαια, να έχει επίσης λόγο. «Ισχύουν όσα έχουμε πει στις ανακοινώσεις μας. Η συμφωνία θα χαλάσει μόνο αν η ΑΕΚ κάνει πίσω. Για εμάς έχει τελειώσει το θέμα. Το μέλλον του παίκτη εξαρτάται από εκείνον», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την επιλογή Παπαβασιλείου, είπε: «Ξεκινήσαμε νωρίς τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς επιλέγοντας έναν έμπειρο προπονητή για να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε, να δούμε τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα. Θα του παρέχουμε ότι μας ζητήσει.

Παράλληλα έθεσε ως στόχο την άνοδο, λέγοντας ότι, «δεν είναι αυτοσκοπός αλλά πιστεύουμε ότι η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη».