noodles volos banner

Χορταστική ισοπαλία στη Σπάρτη με τέσσερα γκολ και αποβολές

Σπάρτη και Εργοτέλης "παλεύουν" να κρατηθούν στην κατηγορία, αλλά ο μεταξύ τους αγώνας για την 30ή αγωνιστική της Football League δεν πρόσφερε παρά έναν πόντο και για τους δύο, αφού ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (2-2) στη Λακωνία. Έτσι, οι δυο τους εξακολουθούν να ισοβαθμούν, έχοντας 40 πόντους και είναι στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η Σπάρτη άνοιξε το σκορ στο 4'. Ο Παναγιώτου έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από λάθος της άμυνας του Εργοτέλη και άνοιξε στον Φουρτάδο, ο οποίος με σουτ την έστειλε στο βάθος της εστίας. Στο 14' ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη, Ούγκο Κάιπερς, αποβλήθηκε, για εκτός φάσης χτύπημα στον Οικονομόπουλο.

Η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε στο 1-1 στο 19'. Ο Τσέλιος ανατράπηκε στην περιοχή της Σπάρτης, έπειτα από μαρκάρισμα του Βοσνακίδη, και ο Μπουρσέλης σκόραρε από την άσπρη βούλα. Στο 41' αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Τσιόφου δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 61' πήραν το προβάδισμα. Ο Σταματάκος άνοιξε την μπάλα στον Έφορντ στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Τελικά οι Λάκωνες έκαναν το 2-2 στο 80'. Ο Κατσιμήτρος δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα και ο Γουόρντεν με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα.

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης (46' Γραικός), Σάββα (Μουζακίτης), Nιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Φουρτάδο (58' Γουόρντεν).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (75’ Μπούζας), Σταμόπουλος, Μπουρσέλης (90’ Αγγελόπουλος), Σταματάκος, Κάιπερς, Έφορντ (79' Ιατρούδης).