Logo
Print this page

«Τριάρα» για Άρη, «Χ» στο 92’ στη Σπάρτη

Ύστερα από δύο ισόπαλα αποτελέσματα με Τρίκαλα και Καλλιθέα, ο Άρης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League. Επικράτησε 3-0 του Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και άφησε τον ΟΦΗ ξανά στο -2. Έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, το σύνολο του Τάκη Γκώνια παρά την ήττα διατηρήθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πολύ καλύτερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δίκαια έφτασε στο τρίποντο, παρότι στο πρώτο μέρος οι Ηρακλειώτες θα μπορούσαν να κάνουν τη «ζημιά» και να προηγηθούν στο 31', όταν ο Μπουτσάκης έπιασε εξαιρετικό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, υποχρεώνοντας σε δύσκολη επέμβαση τον Αναγνωστόπουλο.

Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ανέβασε την απόδοσή του και πέτυχε τρία γκολ. Η αρχή έγινε στο 54'. Ένα λεπτό νωρίτερα ο ο Μπουτσάκης είχε ανατρέψει τον Κάσσο και ο Πλατέλλας που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι άνοιξε το σκορ (1-0). Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να παίζουν καλύτερα και αφού στο 73' ο Σόουζα είχε κεφαλιά στο δοκάρι, στο 76' ο Κάσσος με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Τα λεπτά περνούσαν, ο Εργοτέλης αδυνατούσε να απειλήσει και εντέλει δέχτηκε και τρίτο γκολ. Στο 93' ο Μιλούνοβιτς κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Σέρβος, μάλιστα, διεκομίσθη εκτός αγωνιστικού χώρου συνοδεία φορείου. Ο Χαντί που μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στο 88', βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90'+5'.

Πήρε τον βαθμό στο 92’ η Α.Ε. Καραϊσκάκης

Η Σπάρτη βρέθηκε ένα βήμα από τη νίκη έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, αλλά η ΑΕ Καραϊσκάκης την προσγείωσε απότομα στις καθυστερήσεις και με ένα γκολ του Ευαγγέλου (92’) ισοφάρισε σε 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας Λακωνίας το γκολ που είχε πετύχει ο Ράντι στο 68ο λεπτό.

Η βαθμολογία

1. Άρης 53

  2. ΟΦΗ 51

....................................

  3. Παναχαϊκή 43

  4. Δόξα Δράμας 37

  5. Απόλλων Λάρισας 34

  6. ΑΟΧ Κισσαμικός 34

  7. Απόλλων Πόντου 34

  8. ΑΕ Καραϊσκάκης 33

  9. Τρίκαλα 31

10. Σπάρτη 26

11. Αιγινιακός 23

12. Εργοτέλης 23

....................................

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 22

14. Παναιγιάλειος 20

15. Πανσερραϊκός 19

16. Καλλιθέα 15

17. Βέροια 5

18. Αχαρναϊκός -51

* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]