noodles volos banner

Παραίτηση-εξπρές Θεοδοσιάδη από τη Σπάρτη

Ραγδαίες εξελίξεις στη Σπάρτη! Η ομάδα της Λακωνίας είχε προγραμματίσει την Τρίτη (28/2) να επιστρέψει στις προπονήσεις και να ξεκινήσει την προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, όμως βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή! Και αυτό γιατί ο Σάκης Θεοδοσιάδης αποτελεί παρελθόν από το βράδυ της Δευτέρας (26/2)!

Ο 42χρονος τεχνικός βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Λακωνίας την προηγούμενη εβδομάδα, παρακολούθησε τον αγώνα με τον ΟΦΗ και έπιασε δουλειά στις 20 Φεβρουαρίου. Καθοδήγησε τους «κυανέρυθρους» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, όμως παραιτήθηκε ένα 24ωρο μετά το ματς της 18ης στροφής. Πλέον το κενό θα καλύψει εκ νέου ο γυμναστής, Γιώργος Πολυμενέας έως ότου βρεθεί η διάδοχη λύση.

Η ΠΑΕ υποστήριξε ακολούθως ότι η λύση της συνεργασίας ήρθε καθαρά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, ενώ παρουσίασε και δήλωση του πρώην πλέον προπονητή, ο οποίος τους επικαλείται... Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Σπάρτης σας ενημερώνει ότι λύνεται η συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στην ομάδα, διότι καθαρά προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από τον σύλλογό μας».

Η δήλωση Θεοδοσιάδη, όπως μεταφέρθηκε από τη διοίκηση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Σπάρτης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νικόλαρο, γιατί μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναλάβω την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο. Δυστυχώς, οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι καθιστούν αδύνατη την παραμονή μου στην Σπάρτη. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι».