Logo
Print this page

Απάντησε σχετικά με τα "ύποπτα" μηνύματα ο Νικολαΐδης

Ο Κώστας Νικολαΐδης εξήγησε γιατί έστειλε τα επίμαχα μηνύματα σε μητέρα ποδοσφαιριστή παραδεχόμενος, όμως ότι ήταν άστοχος ο τρόπος που απάντησε.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Το γνώριζε το συγκεκριμένο θέμα και η καινούργια διοίκηση και ο κόσμος στο Αιγίνιο. Είναι μία οικογένεια γνωστή για τη δράση της. Οι γονείς ασκούν μεγάλη πίεση για να παίζει ο γιος τους σε όποια ομάδα κι αν είναι.

Ο τρόπος που απάντησα ήταν άστοχος, αλλά αποτελούσε απλώς μία δικαιολογία που βρήκα εκείνη τη στιγμή. Κακώς βέβαια, αλλά αυτό βρήκα σε μία στιγμή που είχα να διαχειριστώ πολλά θέματα. Δεν είχα καμία εντολή από κανέναν άνθρωπο να μην παίξει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ήταν, επαναλαμβάνω, μία δικαιολογία δική μου για να αποφύγω μία πίεση που έφτανε στα όρια της παράνοιας.

Να διευκρινίσω ότι υπήρχε μία οικειότητα, υπήρχε θάρρος με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή, όμως είδαν ότι -παρά την οικειότητα- ο γιος τους δεν παίζει και από εμπάθεια προς το πρόσωπό μου επέλεξαν να βγάλουν αποσπασματικά κάποια μηνύματα. Γιατί υπάρχει ολόκληρη αλληλουχία μηνυμάτων τα οποία έχω δείξει στον κύριο Θωμαΐδη και αποδεικνύουν την ελαφρότητα των συζητήσεων.

Θα τα δείξω και σε όποιον μου ζητηθεί. Έχω μηνύματα που δείχνουν την πίεση που μου ασκούσε κάθε αγωνιστική η μητέρα για να παίζει ο γιος της. Και το τάιμινγκ προφανώς και δεν είναι τυχαίο. Επέλεξε να δημοσιοποιήσει αποσπασματικά μηνύματα, όταν αποχώρησε από την ομάδα ο γιος της.

Για το no goal θέλω να διευκρινίσω ότι ήταν απλώς μία λογική πρόβλεψη. Παίζαμε με μία ομάδα της Super League και είχα πει ότι θα δώσω σε όλους χρόνο συμμετοχής. Ήταν καθαρά μία λογική πρόβλεψη και ήθελα απλώς να αποφορτίσω την πίεση που δεχόμουν από τη γυναίκα. Δεν είχα εντολή από κανέναν. Και τι εντολή να έχω; Να μη βάλει γκολ ένας αμυντικός;

Δεν θέλω να το κάνω σόου. Εδωσα εξηγήσεις εκεί που πρέπει, στη διοίκηση, και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Θα μιλήσω και με ονόματα αν χρειαστεί».

Πηγή: FL News

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]