noodles volos banner

Έβαλε τέλος στο σερί του Κισσαμικού ο Απόλλων Λάρισας

Στο Αλκαζάρ μπήκε τέλος στις πέντε διαδοχικές νίκες που είχε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στο πρωτάθλημα, με τον Απόλλωνα Λάρισας να καθαρίζει με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο την αναμέτρηση και να διατηρεί το 2-0 μέχρι το τέλος.

Η ομάδα της Θεσσαλίας επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έδωσε συνέχεια στα καλά της αποτελέσματα απέναντι στην έκπληξη του πρωταθλήματος, ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο Βαγγέλης Ανδρέου έδωσε αρκετά νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του με κοντινή κεφαλιά έπειτα από λάθος του Λαζαρίδη στην σέντρα του Μαυριά. Το 1-0 του 11ου λεπτού απάλλαξε από το άγχος τους γηπεδούχους και έκανε τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πετράκη να ψάχνουν την ισοφάριση.

Αυτό έφερε περισσότερες φάσεις για τους Λαρισαίους, που βρήκαν ανοικτούς χώρους και έτσι πριν κλείσει το ημίχρονο διεύρυναν το σκορ, με ένα σουτ του Μαυριά στο 40ο λεπτό. Το 2-0 έδωσε μεγαλύτερη σιγουριά στον Απόλλωνα Λάρισας που δεν έδωσε δικαιώματα στους φιλοξενούμενους για να δημιουργήσουν φάσεις και η άμυνα τους κινδύνευσε ουσιαστικά μόνο στα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης χωρίς να υπάρξει κάποια ουσιαστική τελική προσπάθεια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Κουρτεσιώτης (92’ Δημολιάς), Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης, Κανούλας, Καρακατσάνης (67’ Σουλίδης), Κακάμης (73’ Ιβανίδης).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Ζιούλης, Φουάσης, Παντελάκης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Γκίνη (77’ Τασιούλης), Αποστολίδης, Ξύδας, Χαλκιαδάκης, Λέο (61’ Νικόλτσης)

πηγή: flnews.gr