Logo
Print this page

Γύρισε σελίδα με Αιγύπτιους ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος γύρισε σελίδα διοικητικά και πλέον τρέχουν όλες οι εξελίξεις, ώστε να καλυφθούν όλα τα οικονομικά προβλήματα που έχει ο σύλλογος και να επέλθει η ομαλότητα και πάλι στις τάξεις της ομάδας.

Ο κ. Γιώργος Γκάμαρης φιλοξενήθηκε στο Ράδιο Αίγιο και ανακοίνωσε πως η ομάδα έχει έρθει στα χέρια του ομίλου Africa group από Αιγύπτιους επιχειρηματίες, οι οποίοι θα είναι οι βασικοί χρηματοδότες της ομάδας. Ο κ. Γκάμαρης που δεν θα είναι στο Δ.Σ της ΠΑΕ για επαγγελματικούς λόγους, ανέλυσε το πλάνο που υπάρχει για τον Παναιγιάλειο.

Αρχικά, ο βασικός χρηματοδότης θα είναι ο κ. Αλί Χαμπντούν, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Africa group που δραστηριοποιείται σε Real estate αλλά και σε διαφημίσεις. Δίπλα του θα είναι άνθρωποι από τον ελληνικό χώρο που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο.

Κάποιοι από αυτούς θα είναι ο κ. Κασκαντίρης Δήμος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος στην ΕΠΣ Αθηνών, ο κ. Λάμπρου πρώην παράγοντας σε ομάδες, ο κ. Συρίγος, στέλεχος διαφημιστικής εταιρίας και ο κ. Μπάκης, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας γηπέδων.

Ο όμιλος έχει πάρει πλέον στην κατοχή του το 48,5 %, ενώ ο κ. Κυριαζόπουλος έχει το 40% και μάλιστα θα γίνει μαζί του συνάντηση για να παραμείνει στην ομάδα. Ο κ. Ρέλλας αποτελεί οριστικά παρελθόν και μαζί του θα ακολουθήσουν και άλλοι από τη μέχρι τώρα διοίκηση. 

Βασικός υπεύθυνος για να γίνει όλο αυτό το "deal" είναι ο κ. Χριστοδουλόπουλος που έδωσε τις εγγυήσεις και είχε και τις επαφές με τον όμιλο που θέλει να επενδύσει και στην περιοχή εκτός από την εμπλοκή του με τον Παναιγιάλειο. Μετά το αυριανό ματς θα γίνει συνάντηση με τον Π. Γκουτσίδη για να σχεδιαστεί το αγωνιστικό κομμάτι, ενώ πρώτος και κύριος στόχος είναι η άμεση πληρωμή στους παίκτες και να επέλθει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.

Από εκεί και πέρα αναμένονται ανακοινώσεις και συνέντευξη Τύπου, για να παρουσιαστεί το πλάνο των ανθρώπων που πήραν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους, αφού έχουν σκοπό να τρέξουν και το προπονητικό κέντρο αλλά και να δοθεί βαρύτητα στα τμήματα υποδομής.

Πηγή: AigioAllSports

 

Last modified onFriday, 12 January 2018 23:25
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]