noodles volos banner

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για Σπάρτη!

Τον άμεσο διακανονισμό με τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές πρέπει να πετύχει η Σπάρτη για να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών. Το Διαιτητικό Δικαστήριο, έστω και καθυστερημένα, ανακοίνωσε επιβολή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε έναν από τους Μανώλη Ροβίθη, Τάσο Παπαχρήστο, Βαγγέλη Αναστασόπουλο και Δημήτρη Σιώπη μέχρι αυτοί να εξοφληθούν πλήρως!

Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Εμμανουήλ Ροβίθη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 538/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστάσιου Παπαχρήστου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 537/2017τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Αναστασόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 531/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Σιώπη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 532/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ».

 

Last modified onThursday, 11 January 2018 18:36