noodles volos banner

Τζανακάκης: Πρώτος και αήττητος ο Άρης, ψάξτε για τον δεύτερο

Δηλώσεις στο Yellow Radio έκανε ο πλάγιος αμυντικός του Άρη Μανώλης Τζανακάκης μετά τη νίκη με 2-3 στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη, τονίζοντας: "Είχαμε όλοι ένα σοκ αρχικά. Όταν χάνεις 2-0 στο ημίχρονο είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια, γιατί ήταν πολύ μεγάλο αυτό που κάναμε, ήταν καλύτερο από το να κερδίσουμε με 0-2 ή 0-3, γιατί δείξαμε ότι έχουμε ψυχή, ότι δύσκολα θα χάσουμε φέτος. Στο ημίχρονο είπαμε ότι θα το γυρίσουμε το ματ. Όταν το πιστεύεις και τα δίνεις όλα είναι θετικό το αποτέλεσμα. Εγώ ας πούμε στο πρώτο ημίχρονο έβλεπα ότι ήμασταν άλλη ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις μπήκαμε, ήξερα ότι δε θα χάσουμε.

Η διαφορά της ομάδας που θα πάρει το πρωτάθλημα είναι το να παίρνει το αποτέλεσμα σε παιχνίδια δύσκολα, σε παιχνίδια που δεν ξεκινάνε καλά. Θεωρώ ότι, αν χτίσεις ένα σερί από την αρχή, οι άλλες ομάδες θα παλεύουν μεταξύ τους για τη δεύτερη θέση. Θα μπει αυτό στο μυαλό όλων και τον Άρη θα τον έχουν στην απέξω. Θα είμαστε εμείς πρώτοι και αήττητοι και οι υπόλοιποι θα ψάχνουν τον δεύτερο», είπε ο Τζανακάκης.

Eπίσης, σχολίασε μεταξύ άλλων το γεγονός ότι τιμήθηκε από την ομάδα του Εργοτέλη: «Δεν το περίμενα, στον Εργοτέλη συμπλήρωσα 100 συμμετοχές και μετά έφυγα, στο Παγκρήτιο δεν έπαιξα ξανά από όταν έφυγα. Είδα ανθρώπους που πέρασα 7-8 χρόνια μαζί τους, αλλά το καλύτερο ήταν ότι κερδίσαμε».