noodles volos banner

Το βράδυ της Τετάρτης το σπουδαίο φιλικό Άρης-Μπόκα

Σπουδαίο φιλικό ματς διεξάγεται το βράδυ της Τετάρτης (8/11, 20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης θα φιλοξενήσει τη Μπόκα Τζούνιορς σε διεθνές φιλικό ματς. Σημειωτέον οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου μετά το καλοκαίρι του 2009, οπότε οι «σεϊνέσες» έρχονται για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Η σπουδαία αντίπαλος έφτασε τη Δευτέρα (6/11) στη Θεσσαλονίκη και το πρωί της Τρίτης (7/11) βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για ένα χαλάρωμα. Πριν την έναρξη του προγράμματος, η αποστολή έβγαλε και την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία. Η κύρια προπόνηση έγινε το απόγευμα και ήταν ανοιχτή (φωτό) για το κοινό που μπορούσε να βάλει τους παίκτες ήδη στο... κλίμα εν όψει της μεγάλης γιορτής.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (7/11), ο Δημήτρης Σπανός χαρακτήρισε «ευλογία ζωής» για τον ίδιο και τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν την αργεντίνικη ομάδα. «Είμαι στην ευχάριστη θέση, να έχω την τιμή να καλωσορίσω μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Μόνο στον Άρη θα το βλέπαμε αυτό. Είναι ευλογία Θεού για μένα για τους παίκτες να καθόμαστε δίπλα σε ένα μεγάλο όνομα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε το φιλικό αύριο να είναι αντάξιο των προσδοκιών του κόσμου που θα γεμίσει το γήπεδο.

Είναι τιμή για όλους να τους υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μία ευκαιρία για την ομάδα μας, για τα νέα παιδιά, τους νέους ανθρώπους στον οργανισμό Άρη να καταλάβουν τι εστί Άρης. Να ευχαριστήσω τον κύριο Σκιάβι που δέχθηκε να έρθει και να του ευχηθώ με όλη μου την καρδιά στο επόμενο φιλικό με την Μπόκα, το βιογραφικό του να είναι γεμάτο τίτλους».