noodles volos banner

Τσάλος: Ο ΟΦΗ θα βάζει πέντε γκολ σε κάθε αγώνα

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, υποστήριξε μέσω facebook ότι ο ΟΦΗ θα ρίχνει «τεσσάρες και πεντάρες στους αντιπάλους», ότι είναι η ομάδα του Ηρακλείου είναι «η Εθνική Ελλάδας της Κρήτης», δεσμεύτηκε πως «από τον πρώτο επίσημο αγώνα που θα παίξει η ομάδα θα τρίβετε τα μάτια σας», ενώ δε δίστασε να γράψει και κατ’ επέκταση να προκαλέσει: «Θα τους γ@@@@, έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ έγραψε στον λογαριασμό του: «Στο σημείο που βρισκόμαστε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ησυχία, γαλήνη μα πάνω απ’ όλα πολύ πάθος γι’ αυτό που κάνουμε. Έχουμε δουλέψει όλοι στη διοίκηση αυτούς τους 3 μήνες πολύ σκληρά, σε όλα τα επίπεδα. Ο ΟΦΗ είναι η Εθνική Ελλάδας της Κρήτης. Θα το καταλάβουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα που θα τους ρίχνουμε 4αρες και 5αρες. Μόνο έτσι θα ξανακερδίσουμε το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Θα ήθελα όλοι μαζί να κοιτάζουμε μόνο την ομάδα μας το στόχο μας. Τόσο καιρό κάναμε οργάνωση, υποδομές, σκάουτινγκ, φτιάξαμε γήπεδο χαλί, γυμναστήρια, έχουμε ένα αθλητικό κέντρο που δεν ήταν ποτέ τόσο οργανωμένο και όμορφο και μην μακρηγορούμε. Ξέρει ο κόσμος και έχει δει τι έχουμε κάνει αυτούς τους 3 μήνες.

Πλέον ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό τμήμα. Σας υπόσχομαι, επειδή γνωρίζω τον εαυτό μου και ό,τι στόχους βάζω στη ζωή μου τους καταφέρνω, πεισματάρης, μα πάνω απ’ όλα επαγγελματίας. Από τον πρώτο επίσημο αγώνα που θα παίξει η ομάδα, θα τρίβετε τα μάτια σας.

ΥΓ. Θα τους καθίζουμε σε κάθε αγώνα 5 γκολ και θα μας λένε και ευχαριστώ. Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ».

 

Last modified onWednesday, 25 October 2017 00:55