Logo
Print this page

Και παρέλαση και έναρξη της Football League

 Η Football League ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει την 28η Οκτωβρίου, αντί για τις 22 του μήνα.  H ανακοίνωση της Football League:  «Σας ενημερώνουμε ότι η FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε την μετάθεση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE 2017-2018 που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 22/10/2017 για τις 28-29 & 30/10/2017».

Ετσι, μαζί με την παρέλαση γισ την εθνική επέτειο, θα έχουμε και την έναρξη του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος. Την εξέλιξη αυτή είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ ο Λ. Λεουτσάκος, πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, που μεταξύ άλλων είπε: «Είπαμε θα ξεκινήσουμε με την προϋπόθεση ότι δε θα υπήρχε Επιτροπή. Από τη στιγμή που η Επιτροπή ορίστηκε άμεσα από τον Υπουργό έχουμε την υποχρέωση να περιμένουμε τη νόμιμη διαδικασία του ελέγχου των φακέλων, για να ξεκινήσουμε. Γι' αυτό και θα καθυστερήσουμε. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς νομιμότητα. Αν αρχίσουν ενστάσεις δε θα βγάλουμε άκρη».

Για το πότε προγραμματίζεται πλέον η έναρξη τόνισε: «Θα κάνουμε ένα συμβούλιο, για να ξεκινήσουμε με την 1η αγωνιστική. Εξετάζουμε με το αγωνιστικό να δούμε πώς θα πάει το πρόγραμμα. Οδεύουμε για έναρξη την 28η Οκτωβρίου», κάτι που εκ των υστέρων επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση, βάζοντας τέλος στο κακόγουστο σίριαλ των τελευταίων ημερών. 

Last modified onMonday, 16 October 2017 20:03
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]