noodles volos banner

Πλήρωσε δεδουλευμένα της περασμένης χρονιάς ο Μίλερ

Στην Καρδίτσα βρίσκεται από το Σάββατο (12/8) ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ. Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση ήλθε στην Ελλάδα και με τους συνεργάτες του βρέθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, στέλνοντας το μήνυμα της συμπαράστασης και της συσπείρωσης για την απαιτητική αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Ο Γερμανός επενδυτής είχε συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη για τη δουλειά που γίνεται και τονίζοντας πως η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με ανάλογη διάθεση και αφοσίωση, σε μία από τις πιο δύσκολες αγωνιστικές περιόδους των τελευταίων ετών για τους κιτρινόμαυρους.

Παράλληλα, ο κ. Μίλερ τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό όλων για ό,τι χρειαστούν και πως βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους συνεργάτες του, γνωρίζοντας το κλίμα που επικρατεί, το οποίο είναι εξαιρετικό, και ζήτησε τη διασφάλισή του, για να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα στον ορίζοντα.

Μάλιστα, ο νέος επενδυτής των κιτρινόμαυρων κατέβαλε μισθούς σε ποδοσφαιριστές και δεδουλευμένα από την προηγούμενη χρονιά, τονώνοντας έτσι τη διάθεση για ανάλογη προσήλωση στην προετοιμασία και στις διπλές προπονήσεις που γίνονται και τηρώντας την υπόσχεσή του για αγαστή συνεργασία με δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

Όσον αφορά την προετοιμασία, οι ρυθμοί έχουν ανέβει αρκετά, με τον Γιώργο Βαζάκα να βλέπει το ρόστερ του καθημερινά να μεγαλώνει, ενώ από τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν και συμμετείχαν στις προπονήσεις, ήδη άρχισαν κάποιες αποχωρήσεις, ώστε το έμψυχο δυναμικό που θα κληθεί να διαχειριστεί ο έμπειρος τεχνικός να διαμορφωθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα.

πηγή: karditsasportiva