noodles volos banner

Στα πρόθυρα της παραίτησης o Ν. Παπαδόπουλος στον ΟΦΗ

Έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία είναι ο ΟΦΗ, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίζεται έτοιμος να αποχωρήσει. Τη Δευτέρα (17/7) είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» των Κρητικών, όμως ο 45χρονος τεχνικός είναι απογοητευμένος από μια σειρά από πράγματα και σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί.

Αρχικά, ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με τον ίδιο να εκλαμβάνει την καθυστέρηση ως έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του, μιας και έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει τον ΟΦΗ της νέας περιόδου εδώ κι έναν μήνα.

Πρόβλημα αποτελεί και η καθυστέρηση εισροής χρημάτων στα ταμεία της ομάδας, γεγονός που βάζει φρένο στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων. Οι μέτοχοι δεν έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη, όπως προέκυπτε από τις τελευταίες συναντήσεις, γεγονός που έχει προκαλέσει προβληματισμό.

Σε όλα αυτά προστίθεται και το θέμα της μη αδειοδότησης του ΟΦΗ σε πρώτο βαθμό, λόγω κάποιων καθυστερήσεων σε πληρωμές και ρυθμίσεις, εκτός των προβλεπόμενων προθεσμιών. Αν και υπάρχει μια αισιοδοξία ότι στον δεύτερο βαθμό η ομάδα θα πάρει άδεια συμμετοχής, όπως και αρκετές άλλες που βρίσκονται σε παρόμοια θέση, φαίνεται πως κάτι πήγε λάθος στον οικονομικό σχεδιασμό του ΟΦΗ την περασμένη σεζόν.

πηγή: liganews.gr