noodles volos banner

Μπούρμπος: "Περίσσιο το θράσος του κ. Μίλερ"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος, απάντησε με δημόσια επιστολή του στον Κλάους Μίλερ, που του έδωσε διορία 48 ωρών να παραδώσει τις μετοχές της ομάδας. Η απάντηση είναι αιχμηρή, αφού χαρακτηρίζει θρασεία την πρόταση του Γερμανού και του επισημαίνει ότι οι μετοχές θα παραδοθούν, εφόσον τηρηθούν οι όροι που έχουν συμφωνηθεί από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Αναλυτικά:

«Σήμερα, στις 15-5-2017, πληροφορήθηκα αρχικά από το φιλικό μου περιβάλλον (και στη συνέχεια το διαπίστωσα ο ίδιος διαβάζοντας κατά τις μεσημβρινές ώρες στο διαδίκτυο ιστοσελίδες αθλητικού περιεχομένου) ότι ο Γερμανός υπήκοος κύριος Κλάους Ντίτερ Μίλερ, εκπρόσωπος της εταιρείας "Soccer Competision-Ug- Sport management" με έδρα το Ανόβερο Γερμανίας, δημοσιοποίησε στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο επιστολή με την οποία με καλεί με περίσσιο θράσος να του μεταβιβάσω εντός 48 ωρών τις μετοχές της ομάδας της  Αναγέννησης Καρδίτσας ειδάλλως στην περίπτωση που δεν προβώ στην ανωτέρω ενέργεια «απειλεί» να δημοσιοποιήσει όλα τα αποδεικτικά της ανωτέρω υποχρέωσής μου.

Απαντώντας, λοιπόν, και εγώ στον κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ δημόσια του λέω ότι θα χαρώ πολύ να μεταβιβάσω τις μετοχές μου της ΠΑΕ Αναγέννησης σε πολύ λιγότερο απο το χρονοδιάγραμμα των 48 ωρών που θέτει εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και οι όροι που έχουμε υπογράψει τον Σεπτέμβριο…

Θα χαρώ επίσης να δημοσιοποιηθούν όλα τα συμφωνητικά, προκειμένου και ο πιο κακόπιστος να διαπιστώσει τις ανακολουθίες των υποσχέσεων και των πράξεων του.

Να υπενθυμίσω στον κ. Μίλερ ότι αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια για την επίλυση των διαφορών, ενώ ο στόχος να δημιουργηθεί κλίμα διχόνοιας στις τάξεις των φιλάθλων και της ομάδας, για να «κατασκευάσει» θετικό κλίμα για το πρόσωπό του είναι τουλάχιστον άκομψος.

Για κάθε πράξη, η οποία πλέον δεν αποδεικνύεται από έγγραφα και η οποία απευθύνεται στο πρόσωπό μου και με ζημιώνει πολλαπλώς, θα με αναγκάσει να προβώ σε όλες τις νομικές διαδικασίες που προβλέπονται για να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Κλείνοντας, επαναλαμβάνω, πως διαβεβαιώ τον κ. Μίλερ πως εφόσον τηρήσει τα συμφωνηθέντα έστω και τώρα (πράγμα για το οποίο πλέον διατηρώ μετά απ’ ολα αυτά σοβαρές επιφυλάξεις), θα του παραδώσω τις μετοχές και μέσα σε 24 ώρες».

Με τιμή
Βασίλης Μπούρμπος