noodles volos banner

Προθέρμανση πριν το ντέρμπι ο σημερινός αγώνας Κυπέλλου

 

Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί σήμερα το μεσημέρι τον ΑΟ Χανιά στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και αρχίζει στις 15:00 (με τηλεοπτική μετάδοση από το ΟΤΕ tv sport3).

Η ερυθρόλευκη ομάδα σίγουρα έχει σε δεύτερη μοίρα το ματς Κυπέλλου καθώς ακολουθεί το ντέρμπι στη Λάρισα την Κυριακή για το πρωτάθλημα και εκεί είναι ...το βάρος. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως υποτιμάει το θεσμό του Κυπέλλου. Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις, απέναντι σε μια ομάδα που πριν λίγο καιρό είχε κερδίσει 1-0 στο Βόλο για τη Φούτμπολ Λιγκ. Ο Σούλης Παπαδόπουλος, που άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Φερνάντες, Λεόν, Διαμαντόπουλο, Γκουγκούδη, θα προχωρήσει σε αλλαγές ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν έχουν αγωνιστεί πολύ. Το ζητούμενο όμως παραμένει το ίδιο: ο Ολυμπιακός να πάρει τους πρώτους βαθμούς και να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων αγώνων.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Στρατηλάτης, Δασκαλάκης, Μοράν, Ντάσιος, Ντεπέτρις, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Γουόρντεν, Νάστος, Αλαμάνης, Νικολιάς, Ζέρης, Καραμανλής, Τσιάρας, Νικολόπουλος, Πολύζος, Κεσίδης, Παναγιώτου, Σκοεπλίτης, Κυζιρίδης.

 

Last modified onThursday, 29 October 2015 09:20