noodles volos banner

Καλογιάννης: «Δυσκολότερη η νέα χρονιά»

Δεν παρουσιάστηκε αισιόδοξος ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, για τη νέα σεζόν της δεύτερης κατηγορίας. Την ίδια ώρα πάντως συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση πρόταση από ιδιωτική στοιχηματική εταιρεία που φέρεται να προσφέρει περισσότερα από όσα ο ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα η δήλωση του προέδρου της διοργανώτριας αρχής, όπως μεταφέρεται στο Flnews: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω γενικά όλο το ΔΣ και του υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε τη χρονιά που πέρασε. Επίσης, για την έγκριση παμψηφεί του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού από τις ομάδες. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση μεταξύ των 20 ομάδων που έμειναν στη Football League και εκεί θα διατυπώσω τις θέσεις μου για το μέλλον της διοργανώτριας.

Η νέα διοίκηση όταν θα αναλάβει τις τύχες του νέου πρωταθλήματος είμαι βέβαιος ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη τις θέσεις των 20 που συνεχίζουν στο πρωτάθλημα. Κλείνοντας πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι με τα σημερινά δεδομένα η νέα χρονιά θα είναι πολύ δυσκολότερη σε όλους τους τομείς σε σχέση με αυτή που ολοκληρώθηκε. Μακάρι να διαψευστώ».