noodles volos banner

Τσιώλης: "Δεν μίλησα με τον κ. Πλεξίδα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας "

Ουδεμία πρόταση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ έχει ο Σάκης Τσιώλης όπως υποστήριξε ο ίδιος σε δηλώσεις του στη «Ραδιοφωνία Κισσάβου 97,8». Ο Καρδιτσιώτης προπονητής σημείωσε ότι μόνη επαφή που είχε ήταν με τον Λουίς Όλιβερ και εξήγησε: «Ουδέποτε μίλησα με τον κ. Πλεξίδα για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας και σε αυτό είμαι ξεκάθαρος. Για μένα και σε ό,τι αφορά στην ΑΕΛ το οικονομικό θέμα είναι το τελευταίο που μετράει, οι προϋποθέσεις είναι αυτές που πρέπει να συζητήσουμε. Δεν μπορώ να γυρίσω στην ΑΕΛ και να ξυπνήσει ένα πρωί στραβά ένας πρόεδρος και να με διώξει. Εγώ θέλω να έρθω στη Λάρισα και να μείνω για πάντα, ίσως μετά από αυτήν να σταματήσω και την προπονητική μου καριέρα. Το τονίζω και πάλι λοιπόν, δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση και μία φορά είχε κλειστεί ένα ραντεβού, εγώ πήγα, αλλά κάποιοι άλλοι δεν ήρθαν. Συναντήθηκα με τον κ. Όλιβερ, μου άφησε έναν φάκελο και του είπα ότι θα τον ανοίξω μόνο αν αναλάβεις την ομάδα».

Αναφερόμενος για το τι χρειάζεται η ομάδα είπε: «Η οργάνωση είναι το πρώτο για την ΑΕΛ. Οργάνωση διοίκησης και προπονητή, αφού θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι για… πλάκα σε αυτές τις κατηγορίες. Στο Θρασύβουλο, φτιάξαμε ομάδα σε μία ημέρα και βγήκαμε πρωταθλητές και φτάσαμε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ρωτήθηκε αν θα ερχόταν στην ΑΕΛ σε περίπτωση που προχωρούσε μία συλλογική ιδιοκτησία: «Είναι η καλύτερη λύση για την ΑΕΛ από όλες τις απόψεις προκειμένου να ξεφύγει από όλο αυτό που στενοχώρησε τον κόσμο της στο παρελθόν. Είναι κάτι που το σκέφτηκα πολλές φορές τον τελευταίο καιρό για την ΑΕΛ. Είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα».

Πηγή: sportlarissa.gr