noodles volos banner

Συνεχίζεται η αναζήτηση με «στροφή» και στην Ελλάδα

Αποφασισμένοι να βρουν τον τεχνικό που ταιριάζει στα κριτήρια τους και στις προϋποθέσεις που θέτουν για να οδηγήσει την ομάδα με ασφάλεια προς τον στόχο της ανόδου είναι στη Νίκη Βόλου.

Δεν βιάζονται να αποφασίσουν, αλλά εξετάζουν κάθε λύση με ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος, όταν και έγιναν βιαστικές επιλογές, που δεν κράτησαν παραπάνω από δύο μήνες…

Ο Ανδρέας Πάτσης θέλει έναν τεχνικό που αν μη τι άλλο θα έχει τη διάθεση για σκληρή δουλειά, την προσωπικότητα να κρατάει τα ηνία στα αποδυτήρια και το αγωνιστικό προφίλ του προπονητή, που ξέρει από πρωταθλητισμό και μπορεί να το περάσει στους παίκτες του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, προτάθηκε και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Φαμπρί στους κυανόλευκους, αλλά δεν προχωρά η περίπτωση του… Φυσικά και το κασέ του Ισπανού είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της Νίκης Βόλου, ενώ μια πολύ καλή λύση θα ήταν ο Χάβι Λόπεθ, όμως και η δική του περίπτωση κολλάει στο οικονομικό. Σε περίπτωση που ο Ισπανός ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του, τότε οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια. Το γεγονός ότι οι Ισπανοί προπονητές έχουν αρκετά υψηλό κασέ, κάνει τους ανθρώπους της Νίκης να έχουν στρέψει ξανά την προσοχή τους και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε εκ νέου επαφή με Έλληνα τεχνικό που γνωρίζει καλά την κατηγορία. Έτσι η αναζήτηση συνεχίζεται πλέον με προτεραιότητα στο εξωτερικό, αλλά και με έναν έμπειρο Έλληνα τεχνικό να βρίσκεται στην αναμονή. Στην ΠΑΕ Νίκη θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που έχουν για να βρεθεί ο καταλληλότερος τεχνικός για τον πάγκο και για το πρωτάθλημα. Καθημερινά φτάνουν στον Ανδρέα Πάτση  όλο και περισσότερες προτάσεις από μάνατζερ και προπονητές, όμως ο ίδιος έχοντας καλά στο μυαλό του το προφίλ του τεχνικού που αναζητά, θέλει να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Last modified onWednesday, 11 December 2013 15:39