noodles volos banner

Ζητάει προθεσμία η Football League

Η Football League θα ζητήσει προθεσμία 10 ημερών για ενημέρωση όλων των συμβουλίων των ΠΑΕ σχετικά με την άνοδο. Περίπου μία ώρα κράτησε το έκτακτο Δ.Σ. της Football League. Ο καθένας εξέφρασε τη δική του άποψη σχετικά με την άνοδο (μεταξύ αυτών ακόμη και το ενδεχόμενο να ανέβουν πέντε ομάδες), ενώ απαντώντας στα σενάρια περί απόφασης της ΕΠΟ για άνοδο των δύο ομάδων, τα μέλη της Ένωσης έλεγαν ότι δεν είναι ενημερωμένα για μία τέτοια απόφαση.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Σπύρος Καλογιάννης, θα μεταβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας στην ΕΠΟ, ώστε να μεταφέρει τι ειπώθηκε στο συμβούλιο και να ζητήσει προθεσμία 10 ημερών, ώστε στο διάστημα αυτό να ενημερωθούν τα συμβούλια των 28 ΠΑΕ της Football League για το θέμα της ανόδου. Έπειτα, θα ακολουθήσει γενική συνέλευση στη διοργανώτρια αρχή, ώστε τα μέλη της να αποφασίσουν σχετικά.

Κυρίαρχη άποψη στο συμβούλιο της Football League ήταν ότι πρέπει να ισχύσει η ισχύουσα προκήρυξη, που μιλά για άνοδο τριών ομάδων. Είναι κάθετα αντίθετη η πλειοψηφία στο σενάριο που μιλά για άνοδο δύο ομάδων και μπαράζ μεταξύ του 3ου της Football League και του 16ου της Super League. Όπως φαίνεται μετά το τέλος του πρώτου γύρου, αν όλα πάνε καλά, θα μάθουμε πόσες ομάδες ανεβαίνουν και πόσες πέφτουν.

Last modified onTuesday, 10 December 2013 19:33