noodles volos banner

Ερυθρόλευκο εξπρές δίχως στάση...

Βρήκε ρυθμό και είναι ασταμάτητος ο Ολυμπιακός Βόλου... Πέρασε με νίκη κι από την έδρα της Επισκοπής με τα γκολ των Καπετάνου και Ακόστα, αυξάνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τέσσερις βαθμούς και πιστοποίησε ότι έχει επαναφέρει για τα καλά τα πράγματα στη θέση τους στο Νότιο Όμιλο...
Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν θέμα χρόνου να πιάσουν κορυφή και να αποσπαστούν, κι αυτό κάνουν το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα με τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα μετράει έξι νίκες και μία ισοπαλία και βρίσκεται σε συνεχή βαθμολογική κι αγωνιστική άνοδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι κέρδισε το τελευταίο καρέ αγώνων της, ενώ στις τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Ισπανό στην τεχνική ηγεσία, κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Από εκεί ξεκινούν όλα γιατί η ποιότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπροστά είναι τέτοια που τα γκολ σίγουρα θε έρθουν. 0-1 στην Πάτρα, 0-0 στα Ψαχνά, 0-1 στο Αίγιο και 0-2 χθες στο Ρέθυμνο, για τη βολιώτικη ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα καθώς από θέμα εμπειρίας και διαχείρισης αγώνων όλοι οι παίκτες είναι επιπέδου μεγαλύτερης κατηγορίας με πολυετή παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους.
Η νίκη χαροποίησε τον κόσμο και αργά χθες το βράδυ περίπου 50 άτομα υποδέχθηκαν στο ΕΑΚ την αποστολή που κατέκτησε το τέταρτο τρίποντο μακρυά από το Βόλο (τρία με τον Ρόκα στον πάγκο και ένα στη 2η αγωνιστική στη Μαγούλα).
Πλέον, οι "ερυθρόλευκοι" κλείνουν τον πρώτο γύρο με δύο εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, τον Αχαρναϊκό και τον Βύζαντα. Και τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του Αχαρναϊκού στο προσεχές ματς στο ΕΑΚ θα κάνει ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος χθες συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου του Μενιδίου και είναι ο νέος της προπονητής!

Last modified onMonday, 09 December 2013 10:12