noodles volos banner

Αμανατίδης: Θα συνεχιστεί η ενίσχυση, πάμε για Football League

Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε στο Liganews.gr για τον φετινό στόχο της ανόδου, τον προγραμματισμό, τη συνέχεια της ενίσχυσης, αλλά ταυτόχρονα απάντησε και στα όσα υποστηρίζουν ήδη πολλοί ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

«Κάναμε όντως προγραμματισμό από νωρίς. Αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει να είμαστε στη Γ’ εθνική. Πάμε βήμα-βήμα, η γενική συνέλευση το έδειξε αυτό. Κατά τα άλλα, οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Αλλωστε, πρέπει να ολοκληρωθεί ο αγωνιστικός προγραμματισμός. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχιστεί η ενίσχυση. Αν κάτι μας λείπει, έχουμε ακόμη τα χρονικά περιθώρια και συνάμα τη βούληση, για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε και να παρουσιαστούμε, όπως πρέπει στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Αμανατίδη.

Όσο για τον στόχο της ανόδου και το ότι πολλοί θεωρούν τον Ολυμπιακό Βόλου ήδη ως το μεγάλο φαβορί για προβιβασμό: «Εγώ δε συμφωνώ, με την έννοια ότι υπάρχουν ακόμη πολλά στο τραπέζι. Η συγκρότηση των ομίλων, για παράδειγμα. Η αναδιάρθρωση, βεβαίως. Το πρωτάθλημα έχει συν τοις άλλοις δύο φάσεις. Πρώτα η κανονική διάρκεια και μετά τα μπαράζ. Αυτοί που το πιστεύουν πρέπει να δουν πρώτα τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, διότι ακόμη δεν ξέρουμε. Βέβαια, δεν πάμε για κάτι διαφορετικό.

Η άνοδος είναι ο στόχος μας. Πάμε για να ανεβούμε στη Football League. Βήμα-βήμα και όπως πρέπει. Υπάρχουν αξιόλογες ομάδες, όπως η Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και κάποιες ακόμη, ωστόσο για μας δε θα αλλάξει κάτι».

Last modified onWednesday, 13 June 2018 21:43