noodles volos banner

Ντινιωτάκης: Ζητώ δημόσια συγγνώμη από τον Ηλία, είμαι ακόμη σοκαρισμένος

Άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Ντινιωτάκης, που έσπασε τη μύτη του στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών σε φάση στο 70’, σε εναέρια διεκδίκηση. Μάλιστα, για δέκα μέρες θα κυκλοφορεί με νάρθηκα μετά και την ανάταξη που έκανε, αποφασίζοντας να αποφύγει το χειρουργείο. Μάλιστα το συγκεκριμένο διάστημα θα στερηθεί και τα καλοκαιρινά μπάνια, αλλά αυτό είναι το λιγότερο, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, μπροστά στον κάταγμα κνήμης περόνης, που υπέστη ο αντίπαλός του Ηλίας Καραγιάννης, έναν τραυματισμό που προκάλεσε ο ίδιος ο παίκτης της Νίκης άθελά του στο δεύτερο λεπτό του σαββατιάτικου αγώνα.

Ο 24χρονος εξτρέμ (κλείνει τα 24 την Πέμπτη 14 Ιουνίου) μίλησε στο magnesiasports για τη φάση που σόκαρε άπαντες με τον σοβαρό τραυματισμό του αριστερού μπακ της Ιεράπερας, τονίζοντας πως έχει να κοιμηθεί δύο μέρες και πως είναι ακόμη σοκαρισμένος, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τον συνάδελφό του και την οικογένειά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ντινιωτάκη στο Magnesiasports:

Για τον τραυματισμό του στη μύτη:

«Ο γιατρός που επισκέφτηκα σήμερα το πρωί μου είπε να κάνω χειρουργείο, γιατί θα είναι πιο ανώδυνο, αλλά επειδή το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, προτίμησα να μου κάνει αυτός ανάταξη και μου τοποθέτησε νάρθηκα, που πρέπει να τον κρατήσω δέκα μέρες και χρειάζεται να το πάω συντηρητικά στην αρχή. Όσο φοράω τον νάρθηκα, δεν επιτρέπεται να κάνω μπάνια, αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά σ’ αυτό που έπαθε ο Ηλίας Καραγιάννης».

Για το πώς έγινε η συγκεκριμένη φάση με τον άτυχο παίκτη της Ιεράπετρας:

«Είδα ότι η μπάλα είναι στα τρία μέτρα απόσταση απ’ τον Καραγιάννη και δεν πίστευα ότι θα την προλάβει. Πάω να σουτάρω την μπάλα πάνω του, για να πάρω την κόντρα ή να τη βγάλω πλάγιο. Ήταν το πρώτο μαρκάρισμα του παιχνιδιού και έβαλα τα πόδια δυνατά, έτσι ώστε, αν γίνει κόντρα, να την πάρω εγώ. Αλλά τελικά δεν είδα πώς έβαλε το πόδι του ο αντίπαλος και βρήκα το πόδι του αντί για την μπάλα, γιατί την πρόλαβε τελικά. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω να κοιμηθώ δύο μέρες. Πήγα στο νοσοκομείο και το είδα το παιδί. Ήταν ψύχραιμος μεν, αλλά εμένα ράγισε η καρδιά μου. Έπαθα σοκ. Του ζήτησα χίλια συγγνώμη, του είπα ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση και το ότι πήγα καθαρά για την μπάλα και πως εκείνος πρόλαβε και έβαλε το πόδι. Μου απάντησε ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά ήταν εμφανώς στεναχωρημένος και πονούσε. Του έστειλα μήνυμα και μετά το χειρουργείο, που πήγαν όλα καλά.

Με το που συνέβη ο τραυματισμός, μόλις είδα το πόδι του και πως έβγαζε κραυγές από τον πόνο, εγώ έκανα να συνέλθω μισή ώρα μετά μέσα στο ματς. Σκεφτόμουν το παλικάρι. Δεν μου έχει ξανατύχει να το κάνω εγώ αυτό σε κανέναν.

Ζητάω δημόσια συγγνώμη και από τον παίκτη και από την οικογένειά του. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση. Είμαι ακόμη σοκαρισμένος και το σκέφτομαι όλη την ώρα. Πιο πολύ γυρνάει αυτή η φάση μέσα στο μυαλό μου, παρά η δική μου που χτύπησα τη μύτη μου».

Για το αγωνιστικό κομμάτι του τελικού ο Γιάννης Ντινιωτάκης είπε:

«Το ματς κρίθηκε στον δεύτερο λεπτό, όταν ο διαιτητής έδωσε την κόκκινη κάρτα, που πιστεύω ότι δεν ήταν. Μπορούσε να αποφύγει την κόκκινη κάρτα στο δεύτερο λεπτό ενός τελικού Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί μας καταδικάζει, μας βάζει με την πλάτη στον τοίχο. Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχαμε πιο πολλά τρεξίματα από τους αντιπάλους μας και πιστεύω ότι, αν ήμασταν έντεκα με έντεκα, θα ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι. Θεωρώ πως δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά σε κάποια φάση ως το 70’ εκτός των γκολ και το δεύτερο μάλιστα ήρθε από κόντρα.

Θα ήταν ένα άλλο ματς χωρίς την αποβολή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μας και στην Ιεράπετρα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ μαχητικοί, έστω και με δέκα παίκτες, και παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Για το μέλλον του στην ομάδα σχολίασε:

«Έχω ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, είχαμε μία πρώτη επικοινωνία. Αυτό δεν είναι σε πρώτη μοίρα. Θέλω να αποκατασταθεί το πρόβλημα στη μύτη μου και μετά θα μιλήσουμε πιο ουσιαστικά. Πέσανε κι όλα μαζί και δικός μου τραυματισμός και αυτό που έγινε με τον Καραγιάννη. Τις επόμενες 15 μέρες θα μιλήσω και με την ομάδα να ξέρω τι θα γίνει. Εννοείται ότι όσο είμαι εδώ πέρασα ένα καλό διάστημα με τη Νίκη. Κάναμε μία πολύ καλή πορεία και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και είχαμε μία άψογη συνεργασία και με τους προπονητές και με τα παιδιά. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη χρονιά που πέρασε από το σύνολο της ομάδας και την πορεία που κάναμε και θα δούμε τι θα γίνει περαιτέρω».

Χρ. Θαν.

 

 

 

 

Last modified onMonday, 11 June 2018 15:19