Logo
Print this page

Δ. Πέγιος: Από την κατάθλιψη περάσαμε στην αισιοδοξία

Ότι στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, που ένιωθε κατάθλιψη τα προηγούμενα χρόνια, επικρατεί μία αισιοδοξία πως η διοίκηση θα πάει την ομάδα εκεί που αξίζει, τόνισε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ποδοσφαίρου του συλλόγου, αλλά και μέλος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Πέγιος. Μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή Astra Sport επισήμανε ακόμη ότι η ομάδα του είναι αδικημένη σ’ ό,τι αφορά το ΕΑΚ, ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι κάποιοι άλλοι πήδηξαν από το καράβι του Ολυμπιακού Β. σε αντίθεση με τον ίδιο.

Αναλυτικότερα ο Δημήτρης Πέγιος μίλησε στο κανάλι Astra:

απόδοση: Magnesiasports

Για την πρόσφατη Γενική Συνέλευση:

«Επειδή είπαμε στον Ολυμπιακό Βόλου ν’ αλλάξουμε μέχρι και τις κλειδαριές από τις πόρτες, πήραμε μία απόφαση, που εμπεριείχε ρίσκο, να κάνουμε τη Γενική Συνέλευση της ομάδας μας στον μεγαλύτερο κλειστό χώρο στην πόλη. Ο κόσμος κατέκλυσε το ΤΕΕ και με παλμό έδωσε μία τεράστια ώθηση στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει από πέρσι τον Δεκέμβριο τις τύχες της ομάδας μας, ώστε να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ορμή και με τη συμπαράσταση των αγνών χορηγών που ήρθαν στην ομάδα, γιατί είδαν κάτι καινούριο. Νομίζω ότι αυτή η διοίκηση θα υλοποιήσει το όραμα των φιλάθλων και από την κατάθλιψη των προηγούμενων χρόνων επικρατεί πλέον μία αισιοδοξία ότι ο Ολυμπιακός Β. θα βρεθεί πλέον εκεί που η ιστορία του επιτάσσει. Είμαστε ως διοίκηση πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου στη Γενική Συνέλευση. Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η συσπείρωση από τον πιο απλό φίλαθλο ως τον πιο μεγάλο επενδυτή».

Για το οργανόγραμμα που παρουσιάστηκε και για την εκτελεστική επιτροπή:

«Είναι πιο πρακτικό, εφόσον έχουμε επιχειρηματίες που βοηθάνε τον σύλλογο,

να υπάρχει μία εκτελεστική επιτροπή, η οποία θα βγαίνει μπροστά, για να μη δημιουργούνται και πολλές αντιπαραθέσεις. Αν με το καλό η ομάδα γίνει ΠΑΕ του χρόνου τέτοια εποχή, τότε θα δούμε τα ονόματα και τους μετόχους. Αυτοί οι επιχειρηματίες έχουν εμπιστευτεί κάποιους ανθρώπους και ένας απ’ αυτούς κυρίως είναι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό κομμάτι σ’ αυτόν, γιατί το ξέρει καλά, έχει καλές δημόσιες σχέσεις είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη».

Για το ΕΑΚ:

«Το σπίτι της ομάδας είναι το ΕΑΚ και εφόσον η ομάδα το θέλει για τη Γ’ Εθνική, πρέπει να το πάρει. Η νέα χρονιά είναι δεδομένο ότι πρέπει να βρει τον Ολυμπιακό Β. στο ΕΑΚ μ’ ένα πολύ σημαντικό ποσό. Όπως δεσμεύτηκε και η κ. Κολυνδρίνη στη Γ.Σ., θα γίνουν τα έργα και μάλιστα γρήγορα και πρέπει ο Ολυμπιακός Β. να έχει προτεραιότητα. Είναι εντελώς αντιδεοντολογικό να κάνει τρεις προπονήσεις στην ομάδα ο ΝΠΣ. Ο Ολυμπιακός Β. πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο σ’ αυτό το γήπεδο, όταν το ζητάει.

Δόθηκαν 250.000 ευρώ, για να γίνει το γήπεδο τέλειο, γιατί ο Ολυμπιακός Β. από δω και μπρος πρέπει να το χρησιμοποιεί, όσο θέλει. Και πέρσι που δεν ήταν να γίνουν έργα, πάλι υπήρχαν προσκόμματα. Πέρσι ο Δήμος έδωσε 45.000 ευρώ για τη Νεάπολη κι ούτε ένα ευρώ για το ΕΑΚ. Ο Ολυμπιακός είναι 100% αδικημένος σε σχέση με το ΕΑΚ. Την περσινή σεζόν πήραμε το ΕΑΚ στο τρίτο αίτημα κι ενώ είχαμε σύμβαση για προπόνηση την Παρασκευή, μας είπαν ότι εκείνη τη μέρα δεν μπορούμε να προπονούμαστε, για να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας. Εκείνη τη μέρα έκανε προπόνηση ο ΝΠΣ. Αυτό λέει πολλά».

Για την απάντηση του Ολυμπιακού Β. σ’ όσους επιχειρούν να πλήξουν την ομάδα και τα διοικητικά του στελέχη και για την αντιπαράθεση που υπάρχει με τον Αχιλλέα Μπέο:

«Ο λόγος του κ. Τσεκούρα στη Γ.Σ. ήταν μεστός. Εμείς δεν απαντάμε με κραυγές και σχόλια που είναι για παιδιά δημοτικού. Εμείς θα δείξουμε τη σοβαρότητα που πρέπει και θα απαντήσουμε στο γήπεδο. Εχθρός του Ολυμπιακού Β. δεν είναι ούτε ο δήμαρχος ούτε ο Πρωθυπουργός, αλλά ο κακός του εαυτός. Εφόσον αυτόν τον κακό εαυτό τον εξαφανίσαμε και συσπειρώσαμε ξανά την ομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αφήνουμε στην κρίση του κόσμου κάποια υποτιμητικά σχόλια. Κάποιοι έχουν τον σεβασμό των πολιτών και κάποιοι δεν τον έχουν. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτήν την ομάδα. Εμείς δε φύγαμε από τον Ολυμπιακό Βόλου ούτε πηδήξαμε από το καράβι, αλλά είμαστε σταθεροί στις απόψεις σας. Είναι τραγικό αυτό που είπε ο δήμαρχος να μην πηγαίνει ούτε ευρώ από τους επιχειρηματίες σε Ολυμπιακό και Νίκη και πιστεύω ότι το μετάνιωσε.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Β. να είναι σίγουροι ότι αυτοί που διοικούν είναι άνθρωποι αγνοί,  με έξωθεν καλή μαρτυρία που δε θα τους πουν ποτέ ψέματα και δε θα τους πουλήσουν φούμαρα. Ο Ολυμπιακός Β. δε βλέπει κανέναν απ’ αυτούς που επιβουλεύονται την ιστορία της ομάδας και είναι το σωματείο της πόλης».

 

  

Last modified onMonday, 11 June 2018 16:57
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]