Logo
Print this page

Επέστρεψε ο Κώστας Φλίγκος στον Ολυμπιακό Β.

 Ο Κώστας Φλίγκος ξαναγύρισε στον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που αναμενόταν, όπως ανακοίνωσε επισήμως η διοίκηση του συλλόγου. Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Ράδιο Ένα ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ρωτήθηκε για ενδεχόμενη επιστροφή του παίκτη και είχε πει: "Ο Κώστας είναι ένα παιδί, που στην πρώτη του χρονιά μας βοήθησε τα μέγιστα. Είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του. Υπάρχει όχι μόνο ο Φλίγκος, αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές και μελετάμε μαζί με το τεχνικό τιμ τις περιπτώσεις τους, θέλοντας να είναι προσεγμένες οι κινήσεις μας. Ο Κώστας έχει το εύκολο γκολ και το έχει αποδείξει. Ευχής έργον είναι απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές να πάρουμε το 100%"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον έμπειρο επιθετικό Κώστα Φλίγκο.

Ο Κώστας Φλίγκος, γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 1985 στη Γαστούνη, επιστρέφει φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου, που έκανε αγωνιζόμενος την περασμένη χρονιά στον Γ.Σ. Αλμυρού.

Το βιογραφικό του «κανονιού» της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας είναι γεμάτο από ομάδες, συμμετοχές και κυρίως γκολ! Μάλιστα την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αναδείχθηκε  πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου με 19 γκολ, «γράφοντας» μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του.

Ο 32χρονος φορ, μετά το ξεκίνημά του στον Αίαντα Γαστούνης, πέρασε από τις ακόλουθες ομάδες: Θύελλα Πατρών, Δάφνη Ανδραβίδας , ΠΑΟ Βάρδας , Α..Ο. Κάστρου,  Α.Ο. Καρδίτσας, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ελασσόνα,  Νίκη Βόλου, τον Παναιγιάλειο, όπως και τον Α.Ο. Τρίκαλα.

Είναι μάλλον άτοπο να μιλήσει κανείς για την ευστοχία και τις τεχνικές ικανότητες του Κώστα Φλίγκου, καθώς οι γεμάτες χρονιές με όλες τις ομάδες,  στις οποίες αγωνίστηκε και κυρίως η ικανότητά του να σκοράρει είναι γνωστά τοις πάσι.

Η επιστροφή του Κώστα Φλίγκου σηματοδοτεί την αρχή της δημιουργίας μίας ποιοτικής και δυναμικής γραμμής κρούσης της ομάδας μας, που θα συντελέσει και αυτή στην επίτευξη των στόχων μας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Κώστα Φλίγκο στην μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου και του εύχεται να αναδειχθεί και πάλι πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής, αυτή τη φορά,  στη Γ’ Εθνική Κατηγορία με τα ερυθρόλευκα!”

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]