Logo
Print this page

Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό Β., χωρίς να πετάνε στα σύννεφα

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Ράδιο Ένα 102,5 ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος τόνισε ότι στον Ολυμπιακό Βόλου πορεύονται με χαμηλό προφίλ, παρά την  πίστη τους ότι θα έρθουν παίκτες που δε θα περίμενε κανείς. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Τσεκούρας, οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα μέρα της ομάδας,  χωρίς όμως να πετάει στα σύννεφα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που έκανε στον Sport Fm 89.5 και στην εκπομπή «Τα πάντα όλα».

Συγκεκριμένα ο έμπειρος παράγοντας τόνισε:

απόδοση: magnesiasports

«Το μήνυμα που πήρα είναι ότι παρόλες τις περιπέτειες που έχει περάσει αυτός ο σύλλογος, ο κόσμος είναι κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι πράξεις που έχουμε κάνει εκτιμήθηκαν και ευαισθητοποίησαν τον κόσμο. Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες, περισσότερο λειτουργούσαμε με το συναίσθημα και ανταποκρίθηκε ο κόσμος, γιατί προσπαθούμε να φτάσουμε τον Ολυμπιακό Β. εκεί που πρέπει με ειλικρίνεια, με ταπεινότητα και πολλή δουλειά και φυσικά με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που έχουν την οικονομική δυνατότητα.  Θέλουμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί και να είναι κοντά μας.

Προσπαθούμε να οργανώσουμε το παζλ με ανθρώπους που έχουν ικανότητες και όρεξη να μας βοηθήσουν. Νομίζω ότι θα πάμε καλά, αλλά το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα και εγώ δεν πετάω στα σύννεφα, γιατί ξέρω ότι τα πάντα μπορεί να εξαρτηθούν από ένα-δυο παιχνίδια. Αν το αγωνιστικό κομμάτι πάει καλά, όλα θα πάνε καλά. Αν δεν πάει καλά το αγωνιστικό, όλα αυτά που είδατε θα τα ξεχάσει ο κόσμος. Δεν πετάω στα σύννεφα, αλλά είμαι αισιόδοξος. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Αν οι ποδοσφαιριστές χάνουν τα πέναλτι, δε θα φταίμε κι εμείς.

Μας χαροποίησε η παρουσία του κόσμου στη Γενική Συνέλευση, έδειξε ότι μας έχει εμπιστοσύνη τουλάχιστον ως προσωπικότητες. Δεν είναι ευγενικό να βγαίνουν κάποιοι συνάδελφοί σας και να μας αποκαλούν “πουθενάδες”. Εγώ δε θα το έκανα ποτέ.

Το οργανόγραμμα το σκεφτήκαμε όλοι μαζί στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Αυτό έγινε φυσικά σε συνεργασία με τον κ. Τσιμπανάκο και τον κ. Μακρή».

Ακόμη ρωτήθηκε για τα εισιτήρια διαρκείας και απάντησε ως εξής: «Με βάση το οργανόγραμμα, δεν μπαίνει ο ένας στη δουλειά του άλλου. Έχουμε δύο ανθρώπους που είναι ο καθένας εξπέρ στο είδος τους: τον κ. Κικίλια και τον κ. Μπακίρη. Ας είναι στην Αγγλία ο κ. Κικίλιας, εργάζεται πυρετωδώς και έχει βγάλει ήδη τα διαρκείας. Θα είναι φανταστικά, καθώς και η σύζυγός του είναι γραφίστρια. Θα είναι σε καλές τιμές, ώστε να μπορούν να πάρουν όλοι μα όλοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι. Θα ‘ρθει η ώρα να παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές, θα γίνει μία εκδήλωση για τους χορηγούς σε περίπου 15 μέρες, που θα παρουσιάσουμε τον βασικό χορηγό της φανέλας. Μην μπερδευόμαστε λοιπόν στη δουλειά αυτών των ανθρώπων, θα βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα, αν και λάθη πάντα γίνονται».

 

 

 

 

Last modified onSaturday, 09 June 2018 02:52
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]