noodles volos banner

Μάγγος: Έζησα το μεγαλείο της Νίκης και είμαι πάντα φίλος της

Ο 36χρονος προπονητής της Ιεράπετρας, Γιάννης Μάγγος, είναι γνωστό ότι έχει περάσει από τη Νίκη ως γυμναστής, όταν προπονητής της ομάδας στη Β’ Εθνική ήταν ο Απόστολος Χσραλαμπίδης. Ο νεαρός Θεσσαλόςτεχνικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη στο Blue Heart 105.1 και μίλησε για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με τη Νίκη. Αναλυτικά όσα είπε:

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

«Ήμουν το 2013 στη Νίκη ως συνεργάτης του κ. Χαραλαμπίδη και είχαμε πάει στα πλέι οφ της Football League. Θα είμαστε αντίπαλοι με τη Νίκη για 90 λεπτά, αλλά οι φιλίες και οι αγάπες μένουν για πάντα, γιατί, όταν έχεις περάσει απ’ αυτήν την ομάδα και γνωρίζεις το μεγαλείο  της δεν μπορείς παρά να είσαι πάντα φίλος της. Συμφωνώ μ’ αυτό που λέτε “μία φορά Νίκη για πάντα Νίκη”. Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά. Ο τελικός είναι μία γιορτή, ένα αθλητικό γεγονός και τίποτα περισσότερο. Αν και έχουν υποβαθμίσει τον θεσμό οι κύριοι οι … μεγάλοι λόγω γηπέδου και λόγω καταστάσεων, εμείς θα το ευχαριστηθούμε, θα παίξουμε ένα παιχνίδι όμορφο με τον κόσμο τον δικό μας αλλά και τον κόσμο της Νίκης να είναι κοντά στις δύο ομάδες και εύχομαι να γίνει ένα ωραίο ματς.

Το πιο απλό που πρέπει να γνωρίζουν είναι ποιες ομάδες πάνε σ’ έναν τελικό. Είναι η Νίκη, που μπορεί να έχει 1000 άτομα κόσμο, γιατί τον έχω ζήσει αυτόν τον κόσμο και θυμάμαι που είχαμε 8 και 10 χιλιάδες στο Πανθεσσαλικό. Μπορεί να έρθουν κι άλλοι 500 δικοί μας. Πώς να μπει όλος αυτός ο κόσμος σ’ ένα τέτοιο γήπεδο; Κι αν γίνουν επεισόδια-που δε θα γίνουν, δεν υπάρχει περίπτωση-, αλλά αν γίνει κάτι, ποιος θα φταίει; Δεν παίζουν δύο ομάδες που έχουν 30 φιλάθλους, αλλά δύο ομάδες λαοφιλείς, δύο πόλεις που ζουν και αναπνέουν για την ομάδα τους και έπρεπε να είχε οριστεί το ανάλογο γήπεδο.

Η Νίκη εκπροσωπεί όλη τη Θεσσαλία μπορώ να πω, γιατί έχει φιλάθλους σε όλη τη Θεσσαλία, κι εμείς εκπροσωπούμε την Κρήτη.

Για μας θα είναι καθαρά μία γιορτή, το βλέπουμε μόνο έτσι και οι φίλαθλοί μας θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με αγάπη και ως διασκέδαση και τίποτε περισσότερο και θεωρώ ότι θα είναι ένας από τους πιο όμορφους αγώνες που έχουν γίνει. Χαίρομαι που θα ξανσυναντήσω τη Νίκη και θα χαρώ ακόμη περισσότερο, όταν η Νίκη πάρει την άνοδο και πάει στη Β’ και την Α’ Εθνική, γιατί εκεί της αξίζει. Μακάρι στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν».

1giannis magos

 Ο Γιάννης Μάγγος, όταν ήταν στη Νίκη
Last modified onFriday, 08 June 2018 14:12