noodles volos banner

"Μη δίνετε χρήματα σε Ολυμπιακό και Νίκη, είναι για πέταμα"!

Παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ της Κυριακής από τον Astra Tv, καθώς κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο και τις επιχειρήσεις να μην ενισχύσουν οικονομικά τις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης που είναι δήμαρχος, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, γιατί τα χρήματά τους θα πάνε για πέταμα, υπονοώντας ότι πρέπει να χρηματοδοτήσουν τη «μεγάλη»  ομάδα του ΝΠΣ, που θα … δοξάσει τον Βόλο! Αναλυτικά η δήλωσή του:

απόδοση: Magnesiasports

«Το 2006 προσπάθησα να συγχωνεύσω τη Νίκη και τον Ολυμπιακό, αλλά είδα ότι υπάρχει μεγάλο μίσος και κατάλοιπα. Με τον ΝΠΣ δε μιλάμε για συγχώνευση, αλλά για απορρόφηση. Οι ιστορίες της Νίκης και του Ολυμπιακού δε διαγράφονται. Να συνεχίσουν να υπάρχουν. Επαγγελματικά όμως πώς θα τρέξει η ομάδα; Να μας εξηγήσετε ποιος θα είναι ο χρηματοδότης. Η κοροϊδία τελείωσε. 

Ο … Τζίλης και ο Ευριπίδης δεν ξέρω αν έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν και να “τρέξουν” μία ομάδα με προϋπολογισμό 350, 400, 450 χιλιάδες ευρώ. Ζητάω από τον κόσμο κανένας να μη βοηθήσει χρηματικά αυτή την προσπάθεια. Μα κανένας. Τα λεφτά τους θα πάνε για πέταμα. Να μη δώσουν σε καμία ομάδα διαφημιστική πινακίδα, γιατί θα πάνε για πέταμα. Δεν έχουν να προσδώσουν κάτι, να δείξουν κάτι. Αυτά τα χρήματα να πιάσουν τόπο, να αισθάνονται ότι τα έδωσαν και πραγματικά έπιασαν τόπο. Αυτά τα χρήματα θα τα διαχειριστούν κάποιοι άνθρωποι, για να κάνουν τους παράγοντες. Είναι κρίμα να χτυπάς την πόρτα του κάθε ανθρώπου, να έχει τη διάθεση να βοηθήσει κι αυτά τα χρήματα να μην πηγαίνουν εκεί που πρέπει και να μην πιάνουν τόπο».

«Θα πάρω και τον Γαλάτη στον τελικό να φάει αυτός το ξύλο»

Εκτός αυτών είπε ότι ο ΝΠΣ και η Δάφνη πληρώνουν όλα τα έξοδα για τη συντήρηση της Νεάπολης και δε θα μπει μέσα η Νίκη και ο Ολυμπιακός να καταστρέψουν τον αγωνιστικό χώρο (;;;;;), λες και η αγαπημένη του ομάδα, ο ΝΠΣ, δε  χρησιμοποιεί το ΕΑΚ, επιβαρύνοντάς το, τρεις φορές τη βδομάδα, τη στιγμή που ο Δήμος δεν επέτρεπε στους ερυθρόλευκους να κάνουν μία προπόνηση πριν τα παιχνίδια τους.

Η συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου στον Astra είχε και τις … επιθεωρησιακές της στιγμές, καθώς αποκάλυψε ότι κατά 90% θα πάει να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά θα πάρει μαζί του τον Γαλάτη, για να φάει αυτός το … ξύλο.

Πάντως, ενώ απαξίωσε κατά πρώτο λόγο τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και τη Νίκη Βόλου, βλέποντας ότι αμφότερες οι ομάδες είναι δυνατές διοικητικά, στο τέλος έκανε ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα, στο οποίο είναι απολύτως βέβαιο ότι δε θα «τσιμπήσει» κανείς Νικιώτης, καθώς άπαντες γνωρίζουν την αντιπάθεια που νιώθει για την ομάδα. Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι η Νίκη μπορεί ν’ ανέβει στη Β’ Εθνική, αλλά ο Ολυμπιακός μ’ αυτούς τους ανθρώπους που τον διοικούν ποτέ.

 

Last modified onMonday, 04 June 2018 11:26