Logo
Print this page

Να ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό…

Ένα τελευταίο εμπόδιο έμεινε στη Νίκη, για να καταφέρει να δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Το εμπόδιο αυτό είναι ο Νέος Αμφίλοχος, που βγήκε δεύτερος πίσω από τον Τηλυκράτη στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την κορυφή, ενώ μέχρι στιγμής στον θεσμό του Κυπέλλου, αφού πρώτα αναδείχθηκε Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας ύστερα από 38 χρόνια, απέκλεισε με 4-5 στα πέναλτι τον Τηλυκράτη, παίρνοντας μία μίνι εκδίκηση για την απώλεια του τίτλου, και στη συνέχεια τον Θρίαμβο Σερβιανών με 2-4 στην παράταση, τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα με 0-1 και την Κηφισιά σε ουδέτερο γήπεδο με 3-0. Νο 1 κίνδυνος για την εστία της Νίκης είναι ο Αποστόλης Τσιούνης. Ο 28χρονος άσος, που μεταξύ άλλων έχει περάσει από Μεσολόγγι και Πύδνα Κίτρους, πέτυχε φέτος στο πρωτάθλημα 15 γκολ σε 21 εμφανίσεις.

Ο ημιτελικός θα γίνει την Κυριακή (27/5) στο Δημοτικό γήπεδο της Άμφισσας στις 17.00 (διαιτητής ο Βοιωτός Μιχαηλίδης), με τη Νίκη να έχει και πάλι τον τίτλο του φαβορί, ενώ να θυμίσουμε ότι αν περάσει, θα αντιμετωπίσει στον τελικό έναν εκ των Παναρκαδικού και ΟΦ Ιεράπετρας, που μονομαχούν στον άλλο ημιτελικό. 

Για τη βολιώτικη ομάδα επιστρέφουν από τιμωρία οι Ντινιωτάκης και Ζιώγας, από την άλλη θα υπάρχουν και οι απουσίες των Μένιου Θεολόγη, Μανώλη Γενιτσαρίδη και Χρήστου Τζιώρα. Γαντιά βασικού τερματοφύλακα θα πάρει ο Νίκος Τζήμας, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται τελικά ο νεαρός Τασιάς. 

Σίγουρα, για την ποδοσφαιρική Νίκη δεν είναι και η πλέον ευνοϊκή συγκυρία ότι δίνει την ίδια μέρα και με μία ώρα διαφορά και η μπασκετική ομάδα αγώνα διαβάθμισης στην Κατερίνη, που μπορεί να της δώσει την άνοδο, αφού οι οργανωμένοι Blue Club και Blue Angels θα ακολουθήσουν, όπως ανακοίνωσαν, την ομάδα του Λάμπρου Πρέκα. Ωστόσο, η Νίκη είναι ενιαία και στο τμήμα ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι πολλοί φίλαθλοι θεωρούν πιο κρίσιμη την μπασκετική αναμέτρηση, γι’ αυτό θέλουν να γυρίσουν στον Βόλο με την πρόκριση από την Άμφισσα, για να δώσουν το δικαίωμα μίας μαζικής εκδρομής στους φιλάθλους στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Last modified onSaturday, 26 May 2018 12:27
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]