noodles volos banner

Συσπειρώνει τον κόσμο του ο Ολυμπιακός Β. ενόψει Γ.Σ.

Η μέρα της Γενικής Συνέλευσης του Ολυμπιακού Βόλου, δηλαδή η 6η Ιουνίου, πλησιάζει και η διοίκηση του συλλόγου προσπαθεί να συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας, ώστε να δώσει όσο το δυνατό πιο βροντερό παρών σ’ αυτή.

 Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι κλείστηκε μία αίθουσα με μεγάλη χωρητικότητα στο Τεχνικό Επιμελητήριο, για να χωρέσει πολύ κόσμο, που θα τη μετατρέψει σ’ ένα μικρό ΕΑΚ και θα μεταδώσει τον ενθουσιασμό του για την επόμενη μέρα της ομάδας με τις εκδηλώσεις του.

Για να επιτευχθεί ο σκοπός της δυναμικής παρουσίας του κόσμου, οι ιθύνοντες έχουν από τη μια αφήσει να διαρρεύσει ότι λίγες μέρες πριν διεξαχθεί αυτή θα ανακοινωθεί ένα δυνατό όνομα, ενώ κατά τη διάρκειά της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει παρουσίαση και ενός άλλου πρωτοκλασάτου παίκτη. Από την άλλη δημιουργήθηκε ένα σποτ, με το οποίο απευθύνεται κάλεσμα στους φιλάθλους να παραστούν στη Γενική Συνέλευση και να δώσουν, όπως λέγεται, απάντηση σ’ αυτούς που αμφισβητούν την ιστορία και τη δυναμική της ομάδας, με τον αποδέκτη να είναι ευκόλως εννοούμενος. Μεταξύ άλλων στο σποτ αναφέρεται: «Φίλαθλε του Βόλου, μπες και συ στο παιχνίδι, παίξε μπάλα με την ομάδα σου, τον Ολυμπιακό Βόλου, έλα και συ στη Γ.Σ. του συλλόγου. Η παρουσίαση και η φωνή σου είναι η δύναμη της ομάδας μας. Δώσε την απάντησή σου σ’ αυτούς που αμφισβητούν την ιστορία σου, το μέλλον και τη δυναμική σου. Δώσε και συ το παρών και όρισε το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου».

Κατά τα λοιπά, όλα δείχνουν ότι η περίοδος αναμονής για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου θα τελειώσει σύντομα, με την έννοια ότι συνεχώς ακούγεται για το κλείσιμο κάποιων πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών, αλλά δεν μπορεί να ανακοινωθεί τίποτα. Ωστόσο, η στιγμή αυτή πλησιάζει, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της Football League, άρα τελειώνουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχει επέλθει συμφωνία ή είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν, και σίγουρα αίρεται κι αυτό το εμπόδιο, για να επισημοποιηθεί κάποιο deal.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κινείται σε όλα τα επίπεδα εκτός από το μεταγραφικό, που είναι το πρώτο, και κάνει και τις επαφές του με φορείς, όπως συνέβη την Τετάρτη με την αντιπεριφερειάρχη, κ. Κολυνδρίνη.

Από κει και πέρα, επιβεβαιώνεται η αρχική πληροφορία για κλείσιμο φιλικών αγώνων στον Βόλο με Ολυμπιακό Πειραιώς και Άρη και μάλιστα εκφράζεται και η σχετική σιγουριά από κύκλους της διοίκησης, κάτι ασφαλώς που θα αποτελέσει μία πολύ τονωτική ένεση στο μπάτζετ της ομάδας για τη νέα περίοδο, που θα είναι σίγουρα αρκετά αυξημένο, ώστε να εκπληρωθεί ο στόχος του πρωταθλητισμού.

Ο Γ. Μπακίρης υπεύθυνος χορηγιών, διαφημίσεων και εκδηλώσεων

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τη συνεργασία του ποδοσφαιρικού Τμήματος  με τον κ. Γιώργο Μπακίρη, που είναι παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών και διαφημιστής  και θα αναλάβει για τη νέα αγωνιστική περίοδο τον τομέα  χορηγιών, διαφημίσεων και εκδηλώσεων του Τμήματος. Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 του ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στο έργο του.