noodles volos banner

Χωρίς Γενιτσαρίδη στην Άμφισσα η Νίκη

Χωρίς τον Μανώλη Γενιτσαρίδη θα παραταχθεί η Νίκη την Κυριακή, κόντρα στο Νέο Αμφίλοχο, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στην Άμφισσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή στο πόδι, ύστερα από τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο την περασμένη εβδομάδα, υποτροπίασε, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ, ενόψει της επόμενης φάσης του θεσμού. Μάλιστα, ο δεξιός οπισθοφύλακας της Νίκης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, αναρρώνοντας.

Πάντως, οι Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις δεν ανησυχούν, καθώς βάσει της κατάστασης των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό του τραυματία αμυντικού τους. Συγκεκριμένα, ο ετοιμοπόλεμος Βασίλης Λάιος ενδέχεται να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού μπακ την Κυριακή, με το αριστερό άκρο της άμυνας να καλύπτεται από τον Κώστα Ζιώγα που επέστρεψε από την τιμωρία του. Παράλληλα, δεν πρέπει να παραλείπεται το γεγονός πως γίνονται προσπάθειες την ύστατη ώρα να επιστρέψει στον Βόλο κι ο Νίκος Παπαδήμας. Ο αμυντικός των κυανόλευκων υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, προπονείται ατομικά με ειδικό πρόγραμμα που του δόθηκε από τους προπονητές του και σε περίπτωση που εξασφαλίσει άδεια τα επόμενα δύο 24ωρα, είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Κυριακής.

Last modified onFriday, 25 May 2018 23:40