noodles volos banner

Λίγες μέρες πριν τη Γ.Σ. οι πρώτες μεταγραφές για τον Ολυμπιακό Β.

Λίγες μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση της 6ης Ιουνίου έχουν αποφασίσει οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου να γίνουν οι ανακοινώσεις της πρώτης ή των δύο πρώτων μεταγραφών της ομάδας, που θα είναι δυνατά ονόματα, έτσι ώστε να ζεσταθεί ο κόσμος και να δώσει βροντερό παρών στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, όπου θα συνέλθει το κορυφαίο όργανο του συλλόγου, με αποκλειστικό θέμα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στους ερυθρόλευκους υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, που μεταφράζεται κυρίως σε προσπάθεια για τον ερχομό ποιοτικών παικτών, κάποιοι εκ των οποίων θα είναι, όπως όλα δείχνουν, δανεικοί. Σ’ αυτό το πλαίσιο έχει γίνει ήδη συζήτηση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου τόσο με τον Αλέξη Κούγια  (μεταξύ των δυο ανδρών έχει κλειστεί και ραντεβού τις επόμενες μέρες στην Αθήνα) όσο και με τον Θόδωρο Καρυπίδη για δανεισμό κάποιων αξιόλογων παικτών από την ΑΕΛ και τον Άρη, ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να δανειστεί η βολιώτικη ομάδα παίκτες από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Επίσης, μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει για διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών στον Βόλο και με τις τρεις προαναφερθείσες ομάδες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, κάτι που αν συμβεί, θα είναι δείγμα ισχυροποίησης του Ολυμπιακού Βόλου σε όλα τα επίπεδα κι όχι μόνο αγωνιστικά.

Από τη νέα βδομάδα θα γίνουν γνωστά μέσω επίσημης ανακοίνωσης και τα άτομα που θα «τρέξουν» το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να κρατηθεί ως μυστικό το όνομα ενός παίκτη-ονόματος, για να παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση, χωρίς μέχρι τότε να το ξέρει κανείς.

 

 

Last modified onThursday, 24 May 2018 23:59