Logo
Print this page

Προσπάθεια για επιστροφή του Μπάιριτς κάνει η Νίκη

Επικοινωνία με τον Κροάτη Σέναντ Μπάιριτς είχε άνθρωπος της Νίκης, που διερεύνησε το ενδεχόμενο να γυρίσει πίσω στην ομάδα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ενάμιση μήνα στην πατρίδα του, την Κροατία. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Από την επίσημη Νίκη λεγόταν το προηγούμενο διάστημα ότι είναι στην ευχέρεια της ομάδας αν τον χρειαστεί αγωνιστικά για το Κύπελλο Ερασιτεχνών να του ζητήσει να επιστρέψει. 

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στο Νέο Αμφίλοχο, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, που θα γίνει στην Άμφισσα, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί με τον ορισμό του αγώνα από την ΕΠΟ την Τετάρτη (23/5). Οι κυανόλευκοι μετρούν επιστροφές γι’ αυτό το παιχνίδι, καθώς στη διάθεση των Ξηροφώτου και Μπούις θα βρίσκονται κανονικά οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Κώστας Ζιώγας. Οι δύο ποδοσφαιριστές εξέτισαν την ποινή τους, με τον πρώτο, μάλιστα, να βρίσκεται στα πλάνα για επίσημο παιχνίδι, ύστερα από περίπου δύο μήνες, καθώς η τελευταία αναμέτρηση που αγωνίστηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν την 1η Απριλίου, στο ματς του φινάλε του πρωταθλήματος, κόντρα στον Αστέρα Ιτέας εκτός έδρας (στην οποία τιμωρήθηκε για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές, εξαιτίας διαπληκτισμού του με αντιπάλους ποδοσφαιριστές στο τέλος του 90λεπτου). Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί ποιο θα είναι το διάστημα απουσίας του Λάιου, που απέφυγε τα χειρότερα από το ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ ο Βουρδάκης δεν είχε κάτι σοβαρό. 

Εκτός πλάνων παραμένει ο Χρήστος Τζιώρας, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση που του έγινε στο γόνατο, και φυσικά εκτός ομάδας είναι ο Ντόλγκι, που βρίσκεται στην Ουκρανία. Την Τετάρτη (23/5) οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν στο "Παντελής Μαγουλάς".

 

Last modified onTuesday, 22 May 2018 22:47
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]