noodles volos banner

Ανακοίνωσε τη σύγκληση Γ.Σ. την 6η Ιουνίου ο Ολυμπιακός Β.

Την απόφαση για σύγκληση της Γ.Σ. του συλλόγου με θέμα το ποδόσφαιρο έκανε γνωστή ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα ανακοίνωσης-πρόσκλησης. Αναλυτικά:

"Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας- Περιφερειακό Τμήμα  Μαγνησίας, στην οδό 2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, με θέματα:

-Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

-Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός ποδοσφαιρικού τμήματος από 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και 31 Μαΐου 2018

-Προγραμματισμός ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνιστικής περιόδου 2018-2019

-Τοποθετήσεις μελών

Σε περίπτωση που δε διαπιστωθεί απαρτία στη Γενική Συνέλευση, βάσει καταστατικού, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 19:00, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή σε μέλη και φίλους του Συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Ανανεώσεις συνδρομών θα γίνονται και στο χώρο της Συνέλευσης".

Θα υπάρξουν εκπλήξεις για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Στην ανακοίνωση γίνεται σαφές ότι δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο τα μέλη που θα έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους, αλλά δικαίωμα εισόδου όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, με σκοπό να δοθεί ο πανηγυρικός χαρακτήρας που θέλει η διοίκηση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα έχει ετοιμάσει και κάποιες εκπλήξεις.

Η χωρητικότητα του αμφιθεάτρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου είναι 300 άτομα και μία γεμάτη αίθουσα είναι απαραίτητη, για να δοθούν τα μηνύματα που πρέπει.

Να σημειωθεί επίσης ότι γίνονται ενέργειες, ώστε να παραληφθεί το αθλητικό υλικό της ομάδας σύντομα και ο παίκτης ή οι παίκτες που θα παρουσιαστούν στη Γ.Σ. να φορέσουν τις νέες εμφανίσεις.

Κατά τα λοιπά, το θέμα του ΕΑΚ, για το οποίο δόθηκε απάντηση από τον Δήμο Βόλου να επανέλθει ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τις 30 Ιουνίου, ώστε να ξεκαθαριστεί ποια έργα θα γίνουν, εξακολουθεί να συζητείται περισσότερο απ’ όλα.

Το γεγονός ότι και ο Μαγνησιακός περιλαμβάνεται στις ομάδες που έστειλε την ίδια απάντηση ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ σίγουρα προκαλεί μία έκπληξη. Ο Ολυμπιακός έχει από τη μία ως πρώτο στόχο να δηλώσει ως κύρια έδρα το ΕΑΚ, από την άλλη οι διοικούντες έχουν από τώρα κατά νου να στραφούν σε άλλες λύσεις, όπως το Πανθεσσαλικό και τη Νεάπολη. Πάντως, χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας υπάρχει ενδεχόμενο μετά τη Γενική Συνέλευση ανεξαρτήτως αν είναι γνωστή η έδρα ή όχι.

 

Last modified onWednesday, 23 May 2018 00:34