noodles volos banner

Παραπέμπει στις καλένδες για το ΕΑΚ ο Δήμος Βόλου

Καθυστερούν τα πράγματα σε ό,τι αφορά το ΕΑΚ για τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό.

Πριν μιάμιση βδομάδα περίπου ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, κ. Γιώργος Βλιώρας, είχε δηλώσει ότι η απάντηση στο αίτημα παραχώρησης των ερυθρολεύκων για χρήση του ΕΑΚ, όπως φυσικά και στις άλλες ομάδες, δηλαδή τον ΝΠΣ Βόλος και τον Θησέα, θα δοθεί σύντομα.

Τελικά, με επιστολή του στις τρεις προαναφερθείσες ομάδες ο Δήμος Βόλου απάντησε ουσιαστικά ότι προτίθεται να κάνει στο Στάδιο του Βόλου τεχνικά έργα με πρόγραμμα της Περιφέρειας, η οποία θα τα χρηματοδοτήσει, και έτσι, επειδή θα χρειαστεί κάποιο χρόνο αυτά να ξεκαθαρίσουν, ζητάει από τις ομάδες να επανέλθουν στο αίτημά τους σε ενάμιση μήνα!!!

Άρα λοιπόν, μέχρι περίπου τα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου βάσει αυτής της απάντησης ο Ολυμπιακός Β. δε θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα έχει το «Τάκης Συνετόπουλος» για τη νέα σεζόν για τους αγώνες του, κάτι που αποτελεί τη βάση του προγραμματισμού του. Όλοι βλέπουν ότι ο Δήμος παραπέμπει το θέμα στις καλένδες κι αυτό σίγουρα δεν αρέσει στους διοικούντες, που επιθυμούν να γνωρίζουν την έδρα της ομάδας για τη νέα περίοδο όσο το δυνατόν πιο νωρίς για ευνόητους λόγους και ο κυριότερος σε πρώτη φάση είναι η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο Δήμος Βόλου θέλει να κερδίσει χρόνο για το θέμα και ούτε ποιες είναι οι προθέσεις του, αν πραγματικά δηλαδή θέλει να δώσει το ΕΑΚ στον Ολυμπιακό.

Πάντως, η διοίκηση του συλλόγου δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και εκτός του ότι δε θα σταματήσει να διεκδικεί το ΕΑΚ όσα προσκόμματα κι αν βρει μπροστά της, θα στραφεί στις άλλες λύσεις που διαθέτει, δηλαδή στο Πανθεσσαλικό (είναι έδρα της ομάδας) αλλά και πολύ πιθανόν στη Νεάπολη, την οποία δεν αποκλείεται να ζητήσει, αν δεν πάει κάτι καλά με το ΕΑΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ουσιαστικά τέσσερις είναι οι παίκτες, με τους οποίους θέλουν να κλείσουν τις ανανεώσεις οι διοικούντες μετά από όσες έγιναν. Αυτοί είναι τα αδέρφια Κόκα καθώς και οι Χρήστου και Καραγκιολίδης. Για τους πρώτους είναι γνωστό ότι ο Δήμος Κόκας θέλει να πάρει το δελτίο του και να πάει σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ με τον δεύτερο, που δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει, θα ξανασυζητηθούν οι οικονομικοί όροι μίας ενδεχόμενης συμφωνίας. Βέβαια, δεν αποκλείεται για τον Δήμο Κόκα να ζητηθεί και κάποιο ποσό, εφόσον επιμείνει στην αρχική του θέση.

Σε ό,τι αφορά τη Γενική Συνέλευση της 6ης Ιουνίου, είναι πιθανόν ακόμη και μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας ή τις αρχές της επόμενης να έχει κλείσει κάποιο ή κάποια δυνατά ονόματα, τα οποία δε θα αποκαλυφθούν, αλλά θα παρουσιαστούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, όπου θα συνέλθει το κορυφαίο όργανο του συλλόγου.

 

Last modified onTuesday, 22 May 2018 09:42