noodles volos banner

Θέλει στήριξη παλιών καλών εποχών και ανοχή του κόσμου ο Γ. Θεοδωρίδης

Τη στήριξη του κόσμου, όπως εκφράστηκε σε περιόδους μεγάλης συσπείρωσης στο παρελθόν θέλει ο νέος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Β., Γιάννης Θεοδωρίδης, αλλά και την ανοχή του στην αρχή, καθώς το στήσιμο μίας ομάδας δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Αυτό τόνισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, μιλώντας στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico.

Ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν, πριν αναλάβει, ανάμεσα σ’ εκείνον, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Θωμά Μακρή και τον νέο προπονητή, Περικλή Αμανατίδη: «Σκέφτονται και οι δύο ό,τι σκεφτόμαστε όλοι, να γίνει ο Ολυμπιακός Βόλου μία ομάδα αξιόλογη με ένα πολύ καλό ρόστερ με δύο παίκτες τουλάχιστον ετοιμοπόλεμους σε κάθε θέση. Να υπάρχει νοικοκυριό, ομόνοια, μία οικογένεια και μία χημεία».

Στη συνέχεια ανέφερε πως τα καλά αποδυτήρια είναι απαραίτητη προϋπόθεση και ο ακρογωνιαίος λίθος για μία καλή ομάδα. «Αν ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου, δε γίνεται να δημιουργηθεί μία ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου, που δεν την περίμενε σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι αυτά που τον γεμίζουν με περισσότερη ευθύνη, όπως τόνισε, και συμπλήρωσε πως πάει να δημιουργηθεί μία συσπείρωση άνευ προηγουμένου, η οποία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν θα έρθουν οι νέοι παίκτες.

Μάλιστα πληροφόρησε πως θα υπάρξει συνεργασία και με άλλους παλαιμάχους, γιατί, όπως πιστεύει, μία ομάδα που δεν αξιοποιεί τους παλαιμάχους της, όχι με την έννοια να κάνουν αυτοί το κουμάντο, δεν έχει μέλλον. «Όλα αυτά τα πράγματα θα δώσουν μία άλλη αίγλη και θα δείξουν στον κόσμο ότι πάει να γίνει κάτι καλύτερο από τις άλλες χρονιές», δήλωσε.

Παράλληλα, αφού χαρακτήρισε πρόκληση το νέο του πόστο, υπογράμμισε: «Έχω μία γνώση των αποδυτηρίων. Ο γενικός αρχηγός πρέπει να είναι και πατέρας για τους ποδοσφαιριστές και αδερφός και φίλος, αλλά το κάθε πράγμα στο σωστό ποσοστό. Όλοι πρέπει να συντελέσουμε, ώστε να υπάρχει να υπάρχει μία ισορροπία στ’ αποδυτήρια. Όλοι πρέπει να βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας. Όλα γίνονται βάσει συνεργασίας. Δε γίνεται ο καθένας να κάνει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι».

Ακολούθως έπλεξε το εγκώμιο του Περικλή Αμανατίδη: «Τι μπορώ να πω εγώ για έναν Περικλή Αμανατίδη; Η ιστορία έχει γράψει ανόδους και επιτυχίες. Είναι ένας προπονητής που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Τα πάντα είναι μελετημένα και με πολλή σκέψη. Υπάρχει πρόγραμμα και όραμα και μόνο καλύτερα μπορούν να υπάρξουν με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη».

Ο κ. Θεοδωρίδης ήταν πάντως κατηγορηματικός ότι, για να έρθουν οι αγωνιστικές επιτυχίες, πρέπει η ομάδα να ζήσει παλιές στιγμές σε ό,τι αφορά τη στήριξη του κόσμου. Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι όσο καλός κι αν είναι ένας προπονητής, ο Ολυμπιακός Β. δε θα πετύχει, αν δεν έχει τον κόσμο στο πλευρό του, που θα πρέπει να δείξει και κάποια ανοχή στην αρχή, όπως επισήμανε, καθώς το στήσιμο μίας ομάδας δεν είναι κάτι εύκολο.

Πέρα απ’ αυτά έκανε λόγο για το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού Β. τη νέα σεζόν, που θα είναι κατά την άποψή του, ότι κράτησε τους παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο και που κρίθηκαν άκρως επιτυχημένοι, αλλά και κάποιους πιο παλιούς, κάτι που σημαίνει, σύμφωνα με τον ίδιο ότι υπάρχει μία αρχική μαγιά μέσα στην ομάδα. «Έτσι με τους υπόλοιπους παίκτες που θα έρθουν, θα δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο. Φυσικά μετρά ότι θα έχουμε κι ένα εμπειρότατο προπονητή με αξία», πρόσθεσε.  

Τέλος, ο νέος γενικός αρχηγός των ερυθρολεύκων επισήμανε: «Από δω και στο εξής θα μιλάνε τα έργα κι μάλιστα με έμφαση. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε κάτι καλό».

Αλλάζει ημερομηνία η Γ.Σ.

Μπορεί οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β. να είχαν αποφασίσει ότι η Γ.Σ. του συλλόγου με θέμα το ποδόσφαιρο θα γίνει στις 30 Μαΐου, αλλά τελικά θα πάει λίγες μέρες πιο πίσω και θα γίνει αρχές Ιουλίου, με τα αρχικά πλάνα να αναπροσαρμόζονται. 

Last modified onTuesday, 15 May 2018 15:47