noodles volos banner

Τέλος Μαΐου η Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου

Την Πέμπτη (10/5) θα ανακοινωθεί μετά τους Ρόκα, Διβανέ, Κόλα, Σάββα, Νόνη, Παπαϊωάννου, Αγγελή και Πατσή  και ένατος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν διαρκώς και ένα παραπάνω βήμα στον προγραμματισμό τους και να συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τη διατήρηση ενός κορμού, κάτι που η διοίκηση είχε ανακοινώσει ότι αποτελεί προτεραιότητά της. Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι από εκείνους που ήρθαν το καλοκαίρι της πρώτης χρονιάς στη Γ’ Εθνική και αισίως θα πάει για τον τρίτο χρόνο του στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό Β. δε δείχνουν να βιάζονται, αφού είναι πεπεισμένοι ότι μέχρι τη Γενική Συνέλευση θα έχουν ολοκληρωθεί οι ανανεώσεις όσων παικτών θέλουν να κρατήσουν και είναι αρκετά πιθανό ότι θα μπορούν να παρουσιάσουν σ’ αυτή και κάποια ή κάποιες μεταγραφές, ώστε να επιβεβαιωθεί και ο πανηγυρικός της χαρακτήρας. Σίγουρα η βολιώτικη ομάδα συζητά και με ποδοσφαιριστές Β’ Εθνικής, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συνεργαστεί με τον Περικλή Αμανατίδη, αλλά έχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις και κανείς από τον Ολυμπιακό Βόλου δε θέλει να διαρρεύσει κάτι. Ασφαλώς ο Θεσσαλονικιός προπονητής βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους διοικούντες και τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και προσπαθούν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό. 

Σ’ ό,τι αφορά τον χρόνο που θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έχουν συμφωνήσει να την κάνουν την τελευταία βδομάδα του Μαΐου. Σ’ αυτήν τα μέλη του συλλόγου και γενικότερα ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας θα ενημερωθεί για το διοικητικό σχήμα που θα τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τα πράγματα να είναι λίγο-πολύ γνωστά και να μην περιμένουμε κάποια μεγάλη έκπληξη.

Σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία, αν και είναι ακόμη νωρίς, προσδιορίζεται ότι αυτό θα γίνει στις αρχές του Ιουλίου, ενώ γίνονται οι πρώτες σκέψεις για προπονητικό κέντρο και μάλιστα έχει πέσει και στο τραπέζι η ιδέα για πραγματοποίηση του βασικού σταδίου στο εξωτερικό σε χώρα που συνορεύει ασφαλώς με την Ελλάδα.