Logo
Print this page

Τα προβλήματα Νίκης κι Ολυμπιακού ενόψει του φιλικού της Κυριακής

Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζουν τα δικά της προβλήματα ενόψει του φιλικού της Κυριακής.

Από πλευράς Νίκης, η οποία αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη στο Προάστιο Καρδίτσας, κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων για το Κύπελλο Ερασιτεχνών και χρειάστηκε να αγωνιστεί 120 λεπτά, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, υπάρχει κούραση κι ορισμένοι τραυματισμοί.

Αρχικά, εκτός πλάνων ενόψει Κυριακής, τέθηκε ο Μανώλης Γενιτσαρίδης, ο οποίος στο παιχνίδι που προαναφέραμε, υπέστη θλάση και δεν προπονείται. Παράλληλα, μικροενοχλήσεις από το ματς στο Προάστιο αισθάνεται κι ο Γιώργος Ιορδανίδης, του οποίου ο τραυματισμός, βέβαια, είναι λιγότερο σημαντικός κι είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή. Τέλος, απών από το ματς της Κυριακής θα είναι κι ο Σέναντ Μπάιριτς που απουσιάζει, εδώ και περίπου δέκα μέρες από τον Βόλο, καθώς βρίσκεται στην πατρίδα του.

Επιθυμία του τεχνικού τιμ των κυανόλευκων είναι να δοθεί κυρίως χρόνος σε ποδοσφαιριστές που τη φετινή αγωνιστική σεζόν δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν και κάποιοι βασικοί παίκτες του ρόστερ, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ματς δύο ωρών, πριν μερικά 24ωρα.

Στον Ολυμπιακό, το σκηνικό από την επιστροφή της ομάδας, την περασμένη Τετάρτη, στις προπονήσεις δεν έχει αλλάξει, με τους απόντες να είναι ακριβώς οι ίδιοι. Συγκεκριμένα, εκτός προπονήσεων παραμένει ο Δημήτρης Σέττος που βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του για οικογενειακούς λόγους, ο Φώτης Καραγκιολίδης, ο οποίος είναι τραυματίας και προκειμένου να προφυλαχθεί δύσκολα θα επιστρέψει στον Βόλο για προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα που θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν για την ομάδα του, ο στρατευμένος Γιώργος Μέμος, ο Ηλίας Καλφούντζος κι ο Αχιλλέας Κωνσταντίνου, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Όσον αφορά τον τελευταίο, άπαντες αναμένουν την επιστροφή του, προκειμένου να τεθεί στα αγωνιστικά πλάνα του Λάκη Μπακάλη, ενόψει του ερχόμενου φιλικού κι αυτό γιατί, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων υπολογίζει μόνο σε έναν πορτιέρε, τον Κούτσικο, ο οποίος προπονείται κανονικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, καθώς πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι γοήτρου.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]