noodles volos banner

"Κύριοι επενδυτές της Πύδνας, βάλτε και κανένα ευρώ"

Ανακοίνωση εναντίον του ΝΠΣ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου εμμέσως πλην σαφώς εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, στην οποία αναφέρεται ότι οι ομάδες ιδρύονται και δε φυτεύονται με μεταφορά από Νομό σε Νομό, ενώ υπογραμμίζεται ότι οι ισοβίως αποκλεισμένοι από το ποδόσφαιρο δεν μπορούν να κάνουν "βόλτες" στ' αποδυτήρια. Επίσης, γίνεται λόγος για το γεγονός ότι τα έξοδα φιλοξενίας του φιλικού του ΝΠΣ με την Εθνική Ελπίδων πληρώθηκαν από τον Δήμο Βόλου για λογαριασμό του ξενόφερτου σωματείου, με την προτροπή στους διοικούντες του να "βάλουν και κανένα ευρώ". Αναλυτικά:

«Σεβόμενοι τους φίλους της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και τους αγνούς Βολιώτες φιλάθλους, εκφράζουμε την απορία μας στη διοίκηση του σωματείου που έχει μόνο μέλη και δεν έχει φιλάθλους πώς να παρακολουθήσουν φίλαθλοι τους αγώνες της ομάδας τους, τη στιγμή που δεν εκδίδουν εισιτήρια-παγκόσμια πρωτοτυπία. Κύριοι, καταλάβετε επιτέλους ότι οι Βολιώτες δε θέλουν να γίνουν μέλη του σωματείου σας, γιατί το ποδόσφαιρο δεν προάγεται με μεταφορές ομάδων από Νομό σε Νομό και αλλαγές ΑΦΜ. Οι ομάδες ιδρύονται, δε φυτεύονται. Οι καλοθελητές που ισχυρίζονται ότι θα κρατήσουν ψηλά το όνομα του Βόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο ας προσπαθήσουν λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. Την προηγούμενη, το 2011, είχαμε τα ακόλουθα, εξόχως τιμητικά αποτελέσματα για το βολιώτικο ποδόσφαιρο:

i. Αποκλεισμός από την UEFA  για την ομάδα του συμπολίτη 5 (πέντε) χρόνων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για χειραγωγημένα παιγνίδια και υποβιβασμό στη Δ Εθνική κατηγορία λόγω του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος και του τότε προέδρου του, 

ii.  Προφυλάκιση και προσφάτως καταδίκη σε 4 (τέσσερα) χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή σε χειραγωγημένα παιγνίδια και παράνομο στοιχηματισμό

iii. Οριστική και αμετάκλητη απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ποινή ισόβιας απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Όσο για τους επενδυτές της Πύδνας η ΕΠΟ διευκρίνισε ότι τα έξοδα φιλοξενίας του φιλικού με την Εθνική Ελπίδων πληρώθηκαν από τον Δήμο Βόλου. Βάλτε και κανένα ευρώ ρε παιδιά!

Υ.Γ. Οι "βόλτες" στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια των αγώνων, των ισοβίως αποκλεισμένων από το ποδόσφαιρο επισύρουν ποινές».

 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Last modified onThursday, 12 April 2018 13:26