noodles volos banner

Πρώτος σε συμμετοχές ο Νόνης στον Ολυμπιακό Βόλου

Σε διακοπές βρίσκονται οι παίκτες του Ολυμπιακού για τις εορταστικές μέρες του Πάσχα και με την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων τους. Σε μία νεκρή αγωνιστικά περίοδο έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πρόσφερε κάθε παίκτης των ερυθρολεύκων ξεχωριστά τη σεζόν που πέρασε και η οποία δεν ήταν και η πιο επιτυχημένη αγωνιστικά, αφού η βολιώτικη ομάδα τερμάτισε πέμπτη με 39 βαθμούς με τέρματα 28-15.

Συνολικά από τους τρεις προπονητές που κάθισαν στον πάγκο τους (Ζιώγας, Μπράτσος, Μπακάλης), χρησιμοποιήθηκαν 33 παίκτες.

Ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στον φετινό Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Χρήστος Νόνης, έχοντας 23 σε σύνολο 24 ματς και μάλιστα σε όλες ως βασικός, ενώ μόλις τις τέσσερις αντικαταστάθηκε.

Μία λιγότερη εμφάνιση από τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό κατέγραψαν οι Δήμος Κόκας και Δημήτρης Σέττος. Ο πρώτος, που αγωνίστηκε πέρσι σε μόλις επτά ματς, ανέβηκε φέτος στα 22 και μάλιστα στα 19 ήταν βασικός. Ο δεύτερος, που άργησε πολύ να σκοράρει, ξεκίνησε στα 10 από τα 22 παιχνίδια.

Σε 21 αναμετρήσεις πήρε μέρος ο Δημήτρης Τόσκας, μένοντας μόλις μία στον πάγκο, ενώ 20 συμμετοχές είχαν στο ενεργητικό τους οι Γρηγόρης Ευθυμιάδης (τις 9 βασικός) και Φώτης Καραγκιολίδης (πάντα στην ενδεκάδα).

Σε ό,τι αφορά τους Γιώργο Μέμο (δύο 90λεπτα στα τέσσερα ματς ως βασικός) και Λάζαρο Γελαδάρη (16 ως βασική επιλογή) έπαιξαν σε 18 αναμετρήσεις.

Δύο παίκτες που δεν ολοκλήρωσαν τη φετινή αγωνιστική σεζόν στον Ολυμπιακό, οι Γιώργος Θέος και Αλέξανδρος Σεχολάρι, κλείνουν το... "top-ten" στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο ρόστερ των ερυθρολεύκων, με τον πρώτο να έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια και τον δεύτερο σε 15.

13 συμμετοχές είχε ο Νίκος Λούγκος, τις 11 ως βασικός από τότε που ήρθε ο Λάκης Μπακάλης στην ομάδα, 12 είχαν οι αποχωρήσαντες τον Ιανουάριο Στέφανος Κραγιόπουλος και Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, δέκα οι Γιάννης Καραμπάς και Χρήστος Καράμπελας, που επίσης έφυγαν από τον Βόλο, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ οι Ανδρέας Κόκας και Στέφανος Βαρούχας είχαν εννιά, καθώς ο πρώτος υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος κι έχασε όλο το υπόλοιπο της σεζόν κι ο δεύτερος "κούνησε μαντήλι" λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

Κώστας Καρβούνης, Χρήστος Σκανδάλης και Σεραφείμ Παπαϊωάννου έπαιξαν σε έξι παιχνίδια, με τον τρίτο από τους προαναφερθέντες να είναι ο μοναδικός που τελείωσε τη χρονιά, έχοντας και τέσσερα 90λεπτα.

Τέσσερις συμμετοχές είχε ο Βαγγέλης Αγγελής, όλες ως αλλαγή, τρεις ο δεύτερος πορτιέρε Λεωνίδας Κούτσικος και ο φορ Κώστας Αλαμάνης, που συνέχισε στην Αγία Παρασκευή στην Α’ ΕΠΣΘ τα μισά της σεζόν, ενώ από ένα παιχνίδι έκαναν ο βενιαμίν (γεννημένος το 2000) της ομάδας και τρίτος τερματοφύλακας Αχιλλέας Κωνσταντίνου στο 90λεπτο που πήρε με τον Αλμυρό, ο Γιώργος Πατσής, ο Νίκος Μπέικος και ο Δημήτρης Ζάχος, που πήρε ως δώρο για τα 19α γενέθλιά του στις 18 Μαρτίου την πρώτη συμμετοχή με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πέτρος Διβανές είχε τις περισσότερες παρουσίες με τη φανέλα των ερυθρολεύκων, αγωνιζόμενος συνολικά σε 11 παιχνίδια και ερχόμενος μόνο σε ένα από τον πάγκο.

Ένα λιγότερο είχαν οι Στάθης Ρόκας (9 ως βασικός) και Αντώνης Καμπλιώνης (δεν ξεκίνησε μόνο στο ματς με τη Νίκη), ενώ ο σέντερ φορ Λεωνίδας Χρήστου αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια, προλαβαίνοντας να δείξει τις ικανότητές του.

Έξι συμμετοχές είχε ο Θανάσης Σάββας, ο οποίος σίγουρα θα αγωνιζόταν σε παραπάνω ματς αν δεν του επιβαλλόταν ποινή τριών αγωνιστικών, λόγω της αποβολής του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θήβα, ενώ μόλις τέσσερις είχε ο Κλεβί Κόλα, εξαιτίας της γνωστής υπόθεσής του.

Έξι δεν αγωνίστηκαν καθόλου

Τέλος, αξίζει να σημειωθούν κι αυτοί που στο ρόστερ του Ολυμπιακού φέτος δεν είχαν καθόλου συμμετοχή. Συγκεκριμένα αυτοί ήταν έξι ποδοσφαιριστές, οι Σταύρος Πολυχρονιάδης (έφυγε πριν το τέλος του Οκτώβρη), Ηλίας Καλφούντζος, Γιάννης Σιγαλάκος (συνέχισε από τον Ιανουάριο στον Σαρακηνό), Αντώνης Φραγκογιάννης (λόγω μαθημάτων πήγε από νωρίς στην Ιωλκό στη Β’ ΕΠΣΘ), Δομίνικος Πλούσης και Τάσος Χατζόγλου. Η πορεία του τελευταίου, πάντως, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στις 18 Οκτώβρη αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, με προορισμό τον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής και τον Αγροτικό Αστέρα, εκεί οπού είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του, έχοντας 18 συμμετοχές με δύο γκολ στο ενεργητικό του.

Οι σκόρερ

Όσον αφορά τους σκόρερ, πρώτοι ήταν οι Χρήστου και Καμπλιώνης, που αμφότεροι μετά την έλευσή τους τον Ιανουάριο, πέτυχαν τέσσερα τέρματα. Σέττος και Δήμος Κόκας είχαν τρία γκολ, ενώ από δύο πέτυχαν οι Θέος, Μέμος και Βαρούχας. Τέλος, μία φορά στο πρωτάθλημα σκόραραν οι Γελαδάρης, Κραγιόπουλος, Νόνης, Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Διβανές, Λούγκος και Σεχολάρι.

 Οι προπονητές

Σε ό,τι αφορά τους προπονητές, ο Μιχάλης Ζιώγας είχε μία νίκη και μία ήττα, ο Κώστας Μπράτσος δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες και ο Λάκης Μπακάλης 8 νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

 

 

Last modified onFriday, 06 April 2018 10:27