noodles volos banner

Έκλεισε με νίκη τη χρονιά ο Ολυμπιακός Β., 2-0 τον Αλμυρό

Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξένησε τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, στο ΕΑΚ του Βόλου, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της Γ' Εθνικής, ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και κέρδισε δίκαια, με 2-0. Σκόρερ για τους νικητές οι Χρήστου (15') και Σέττος (50').

Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να φανεί απειλητικός, απέναντι σε έναν Αλμυρό που είχε έναν παθητικό ρόλο, περιμένοντας τον αντίπαλό του πίσω από την μπάλα.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κάνουν γκολ την πρώτη τους αξιόλογη επίσκεψη στα καρέ του Σταυράκη. Ο Σάββας, από τα δεξιά, έγινε αποδέκτης της μπάλας, έβγαλε τη σέντρα, με τον Χρήστου να κερδίζει την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του ΓΣΑ για το 1-0.

Το τέρμα των γηπεδούχων, αντί να ομορφύνει το παιχνίδι, το έκανε ακόμα πιο μέτριο ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να μην πραγματοποιούν, στα επόμενα είκοσι λεπτά, ούτε μία τελική προσπάθεια, αρκούμενες σε ένα ανούσιο παιχνίδι κέντρου.

Η επόμενη τελική προσπάθεια ήταν ξανά για τον Ολυμπιακό στο 35', με το μονοκόμματο σουτ του Λούγκου, ύστερα από όμορφη σέντρα του Γελαδάρη, να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ένα επικίνδυνο σουτ του Χρήστου απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Σταυράκης, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 41' σούταρε εκ νέου, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αλμυρού.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να προηγείται δικαίως, καθώς μόνο αυτός απείλησε στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε έναν ΓΣΑ που φαινόταν να αδυνατεί να προσεγγίσει την αντίπαλη εστία, δίχως να πραγματοποιήσει ούτε μία τελική προσπάθεια στα πρώτα 45'.

Στην αρχή της επανάληψης, και συγκεκριμένα στο 47', ο Καμπλιώνης τραυματίστηκε, με τη θέση του να παίρνει ο Δημήτρης Σέττος, αλλαγή που ήταν αναγκαστική, αλλά αποδείχθηκε... "χρυσή", καθώς τρία λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει και να "κλειδώσει" τη νίκη της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο νεοεισελθών επιθετικός του Ολυμπιακού έγινε αποδέκτης της μπάλας σε πλεονεκτική θέση μετά από λάθος διώξιμο του Κοντογεωργάκη και πλάσαρε όμορφα τον νεαρό τερματοφύλακα, γράφοντας το 2-0.

Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Αλμυρός προσπάθησε κάπως να αντιδράσει, έχοντας τις δικές του πρώτες αξιόλογες τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι. Αρχικά, το σουτ του Σκοπελίτη στο 62' πέρασε λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιπτίου είχε την ίδια κατάληξη.

Στη συνέχεια, οι δύο προπονητές φρόντισαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει αισθητά. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με τον τρόπο που ξεκίνησε και συνηθίσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του, με τις δύο ομάδες, δηλαδή, να μην πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και να αρκούνται σε ένα παιχνίδι κέντρου.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να παίρνει μία νίκη γοήτρου, μέσω της οποίας έφτασε τους 39 βαθμούς και την πέμπτη θέση, έναν πόντο πίσω από τον τέταρτο Γ.Σ. Αλμυρού.

Ολυμπιακός Βόλου (Μπακάλης): Κωνσταντίνου, Σάββας, Γελαδάρης (77' Αγγελής), Νόνης, Παπαϊωάννου, Ρόκας (70' Ευθυμιάδης), Λούγκος, Δ. Κόκας, Χρήστου (66' Μπέικος), Διβανές, Καμπλιώνης (47' λ.τρ. Σέττος)

Γ.Σ. Αλμυρού (Σταματίου): Σταυράκης (46' Κοντογεωργάκης), Γκατζούλης, Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας, Αλεξανδρής (57' Μπιρμπίλης), Κιπτίου, Στουρνάρας, Φλίγκος, Σκοπελίτης (62' Τσιουρής), Κοντοβάς (39' λ.τρ. Κρανάς)

Last modified onMonday, 02 April 2018 00:27