noodles volos banner

Γεωργατζής: " Ο Ρήγας έχει ταυτότητα και μέταλλο"

Στο γεγονός πως ο Ρήγας Φεραίος είναι μία ομάδα που, βάσει της συνεχόμενης παρουσίας του στη Γ' Εθνική τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει το "μέταλλο" και την ταυτότητα να αντέχει στα δύσκολα, στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βελεστίνου, Κώστας Γεωργατζής, σε δηλώσεις που έκανε στο magnesiasports. Ο 23χρονος μέσος μίλησε:

Για τη νίκη της περασμένης Κυριακής κόντρα στα Σέλλανα:

«Εμείς από την αρχή ξέραμε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο, όμως, θέλαμε 100%. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα πολύ καλά και μπήκαμε στο γήπεδο, γνωρίζοντας τι θέλαμε και το πετύχαμε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει, σίγουρα, ένα ακόμα  γκολ, προκειμένου να "καθαρίσουμε" τη νίκη μας, δεν το κάναμε, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα μέχρι το τέλος».

Για το αν ο Ρήγας μπορεί να πετύχει την παραμονή του στην κατηγορία:

«Κακά τα ψέματα, είμαστε μία ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία, η οποία έχει μάθει ανέκαθεν στα δύσκολα. Κάθε χρόνο, στόχος μας είναι η παραμονή στη Γ' Εθνική κι από 'κει και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει. Είμαστε ομάδα που έχει το "μέταλλο", έχει την ταυτότητα να παίρνει τα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια, όταν η μπάλα "καίει". Έχει τον τρόπο. Εγώ, προσωπικά, πιστεύω πως θα μείνουμε στην κατηγορία, δεν έχουμε καθόλου στο μυαλό μας την ένσταση. Αν η έκβαση της υπόθεσης έρθει υπέρ μας, καλώς να έρθει, αλλά εμείς δεν την υπολογίζουμε. Στόχος μας είναι το 2/2, το οποίο μας χαρίζει, κατά 90% τη σωτηρία».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αχιλλέα, στα Φάρσαλα, το ερχόμενο Σάββατο:

«Πρόκειται για ακόμα έναν τελικό. Θέλουμε 100% τη νίκη, θα προετοιμαστούμε καλά όλη την εβδομάδα και θα πάμε για το "διπλό". Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας, παρά μόνο ο τρόπος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, κόντρα στον Αχιλλέα. Αν το πετύχουμε, προχωράμε για το επόμενο και τελευταίο, με στόχο την παραμονή μας».