noodles volos banner

Ευκαιρία για ξεκούραση στη Νίκη

Με ικανοποίηση άκουσαν οι προπονητές κι οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου πως η επόμενη Τετάρτη (28/3) θα είναι τελικά η μέρα διεξαγωγής της επόμενης αναμέτρησης κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι κυανόλευκοι είχαν ένα αρκετά βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς σε διάστημα επτά ημερών, έδωσαν τρεις αναμετρήσεις, με τον Αλμυρό εκτός έδρας την Κυριακή 11 Μαρτίου για το πρωτάθλημα, με τον ΝΠΣ στο Πανθεσσαλικό, την προηγούμενη Τετάρτη, στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, και με το Βελούχι στο Καρπενήσι, την περασμένη Κυριακή, ξανά για τη Γ' Εθνική. Βέβαια, ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι να αγωνιστούν και για τέταρτη φορά, σε διάστημα 11 ημερών (επικρατέστερη ημερομηνία της αναμέτρησης, μέχρι χθες, ήταν η ερχόμενη Πέμπτη), αλλά η αλλαγή αυτή ήταν... "καλοδεχούμενη" στο στρατόπεδο της Νίκης. Εξάλλου, οι συνθήκες της τελευταίας αναμέτρησης, κόντρα στο Βελούχι ήταν αρκετά δύσκολες, καθώς οι ποδοσφαιριστές των Μπούις και Ξηροφώτου αντιμετώπισαν, μεν, μία ομάδα αδύναμη, αλλά σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο (πλαστικός χλοοτάπητας, ιδιαίτερα επιβαρημένος από τη συνεχή βροχόπτωση) ενός γηπέδου στην πόλη του Καρπενησίου, στο οποίο η ομάδα έφτασε, πραγματοποιώντας ένα κουραστικό ταξίδι.

Η Νίκη βλέπει την αναβολή του αγώνα της, κόντρα στον Διγενή, λοιπόν, ως μία ευκαιρία για ξεκούραση, αλλά και για περισσότερο ποιοτική δουλειά στις προπονήσεις, καθώς το τεχνικό της τιμ έχει περισσότερο χρόνο να δώσει στους παίκτες του τις απαραίτητες "ανάσες", με αποθεραπεία και ξεκούραση, και προς το τέλος της εβδομάδας να ανεβάσει ξανά την "ένταση" στο πρόγραμμα.

Στα αγωνιστικά νέα, αξίζει να σημειωθεί πως οι κυανόλευκοι θα δουλέψουν, ενόψει Διγενή, χωρίς προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών, καθώς όλοι οι αθλητές τους είναι υγιείς και "καθαροί" από κάρτες.

Last modified onTuesday, 20 March 2018 20:59