noodles volos banner

Η πιο ευρεία νίκη για τον Ολυμπιακό Β., 6-0 τον Οπούντιο

Πανηγύρια από Χρήστου και Καμπλιώνη στο ματς με τον Οπούντιο Πανηγύρια από Χρήστου και Καμπλιώνη στο ματς με τον Οπούντιο

Την πιο ευρεία νίκη του στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής σημείωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, που διέλυσε τον Οπούντιο με και βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό δίδυμο τους Σέττο και Χρήστου σε σύστημα 4-4-2, αφού έπρεπε να παίξει φουλ επιθετικά κι αυτό φάνηκε από την αρχή.

Στο 3’ ο Καμπλιώνης είδε να φτάνει η μπάλα σ’ αυτόν μετά από σέντρα από τα δεξιά και ασυνεννοησία των αμυντικών των φιλοξενούμενων και πλάσαρε από πολύ κοντινή απόσταση, για να μπλοκάρει ο Ανδρούτσος στην πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα από το ένα.

Στο 5’ ο Χρήστου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι με το κεφάλι, ο Καμπλιώνης πήρε το ριμπάουντ και έκανε νέα κεφαλιά, με τον Χρήστου να παρεμβάλλεται κι αυτός ξανά με το κεφάλι και να στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία σε μία τεράστια ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους. Στο 19’ ο Ολυμπιακός Β. είχε και δεύτερο δοκάρι σε προβολή του Νόνη μετά από κόρνερ του Καμπλιώνη.

Στο 24’ για μία ακόμη φορά ο Χρήστου βρέθηκε κοντά στο γκολ, αφού βγήκε στο τετ-α-τετ και πλάσαρε, όμως ο Μουστάκας έδιωξε πάνω στη γραμμή και η μπάλα πήγε στον Ανδρούτσο που μπλόκαρε.

Τελικά η καθολική υπεροχή του Ολυμπιακού Βόλου καρποφόρησε στο 27’, όταν ο Καμπλιώνης άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Σέττος έβγαλε στον Χρήστου, που πλάσαρε, για να αποκρούσει ο Ανδρούτσος, το ριμπάουντ  πήρε ο Καμπλιώνης, που σε σχεδόν κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 34’ ο Σέττος έβαλε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και μάλιστα πανέμορφο. Μετά από επέλαση του Σάββα, η μπάλα έφτασε στον Σέττο έξω από την περιοχή, που φάνηκε να τη χάνει. Ωστόσο, την ξαναδιεκδίκησε με δύο αντίπαλους παίκτες και με σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας.

Στο 36’ παραλίγο να έχουμε και τρίτο γκολ, όταν ο Ρόκας  ήταν ο τελικός αποδέκτης της εναλλαγής Σάββα-Σέττου, αλλά το πλασέ του δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη, αφού έκανε μία νέα εντυπωσιακή επέμβαση ο Ανδρούτσος.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Β. ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός, αφού συνέχισε να υπερέχει, αλλά ήταν και πολύ αποτελεσματικός. Στο 50’ ο Καμπλιώνης από μπαλιά του Δ. Κόκα βρέθηκε μόνος και πλάσαρε εύστοχα για το 3-0, ενώ στο 55’ ο Σάββας έβγαλε για τον Σέττο, που νόμιζε ότι είναι οφσάιντ και άφησε την μπάλα για τον αφύλακτο Διβανέ, που δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 4-0. Στο 60’ ο Δ. Κόκας με απευθείας φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ ο Σέττος στο 69’ με πλασέ μετά από μπαλιά του Διβανέ έβαλε το δεύτερο γκολ του στο ματς αλλά και στο πρωτάθλημα. Έτσι έγινε το 6-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα έκανε ο νεαρός Ζάχος, ο οποίος μάλιστα στο 90’ παραλίγο να σκοράρει, αλλά το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε, έφυγε λίγο άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης (46’ Τόσκας), Νόνης (66’ Πτσής), Παπαϊωάννου, Ρόκας (53’ Αγγελής), Καμπλιώνης, Δ. Κόκας, Χρήστου (62’ Ζάχος), Διβανές, Σέττος

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: Ανδρούτσος, Μουστάκης, Νικολόπουλος Β., Σίδερης, Ξεζόνωτος, Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος Θ., Νούλας, Πρέντι ( 26’ λ. τρ. Μπίλιας), Ντούνης

 

 

Last modified onMonday, 19 March 2018 10:16