noodles volos banner

Είχε εύκολο έργο στο Καρπενήσι, 0-5 η Νίκη το Βελούχι

Εύκολο έργο είχε η Νίκη στο Καρπενήσι, όπως αναμενόταν, με την ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις να επανέρχεται στις νίκες στο πρωτάθλημα με το ευρύ 0-5, ρίχνοντας πολύ τον ρυθμό της στην επανάληψη μετά το 0-4 του πρώτου 45λεπτου. 

Στο 10’ με σουτ του Τζιώρα εντός περιοχής στο πρώτο δοκάρι μετά από συρτή μπαλιά του Γενιτσαρίδη από τα δεξιά έγινε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα η Νίκη καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ από τον Μπάιριτς, με τον Κροάτη να βλέπει να έρχεται πάνω του η μπάλα μετά από απόκρουση της άμυνας του Βελουχίου σε κόρνερ της Νίκης από τα αριστερά και με απευθείας σουτ εκτός περιοχής, χωρίς καν κοντρόλ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Ρεσίτη. 

Στο 27’ η Νίκη έφτασε στο 0-3, που ήταν το επιστέγασμα πολύ ωραίας ομαδικής προσπάθειας, καθώς η μπάλα πέρασε από τα δεξιά στον άξονα. Ο Ντόλγκι έκανε το ένα-δύο με τον Λάιο και ο τελευταίος προχώρησε και έσπασε την μπάλα για τον Τζάθα λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι, που με συρτό πλασέ νίκησε τον Ρεσίτη, ο οποίος δεν έκανε τον κόπο ούτε καν να πέσει και είδε την μπάλα να «αναπαύεται» στη δεξιά του γωνία.
Στο 31’ ο εξαιρετικός γενικότερα Ντόλγκι με «κεραυνό» εκτός περιοχής μετά από διώξιμο της άμυνας έκανε το 0-4, που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Νίκη έκανε νωρίς και τις τέσσερις αλλαγές, ενώ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Στο 56’ είχαμε μία καλή τελική προσπάθεια με τον Αλ. Καρτσαμπά, που έκανε το σουτ στο κέντρο της εστίας κι έτσι μπλόκαρε ο Ρεσίτης. Πάντως στο 62’ ήρθε και το πέμπτο γκολ για τους Βολιώτες, όταν ο Τζάθας κατέβασε με το κεφάλι για τον Αναστασίου, ο οποίος πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Γιαουπλάρι, ο οποίος ακούμπησε λίγο την μπάλα κι αυτή πήρε ύψος, με τον φορ της Νίκης να εκτελεί με το κουντεπιέ τον Ρεσίτη για το 0-5.

Στη συνέχεια το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να δουν οι θεατές μία καλή ευκαιρία, αφού στο 85’ ο Κακάβας έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ, αφού βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Τζήμα, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε με τα πόδια και στέρησε το γκολ της τιμής από τους γηπεδούχους. Στο επόμενο λεπτό ο Αναστασίου έκανε από το ημικύκλιο ένα σουτ που έσκασε μπροστά στον Ρεσίτη, αλλά αυτός κατάφερε να αποκρούσει.

ΒΕΛΟΥΧΙ: Ρεσίτης, Γεωργίου (62’ Σερπάνος), Μπόγδανος (73’ Σακελλαρίου), Ζαραβέλης, Χαλής, Γιαουπλάρι (80’ Σκοπέτος), Κόλιας, Τσιμόπουλος, Μπακαλίδης, Κακάβας, Παχής (73’ Χρυσικός)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Γενιτσαρίδης (53’ Ζιώγας), Λάιος, Βέργος, Κοντοές, Ντόλγκι (60’ Κρστιτς), Μέτσε, Ιορδανίδης (46’ Αλ. Καρτσαμπάς), Μπάιριτς, Τζάθας, Τζιώρας (46’ Αναστασίου)

Last modified onSunday, 18 March 2018 19:07