Logo
Print this page

Αλεξίου: "Το κρισιμότερο ματς της χρονιάς με τα Σέλλανα"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του, κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο magnesiasports ο παίκτης-προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Αλεξίου. "Χαρήκαμε μέχρι χθες, η προσοχή μας στραμμένη στα Σέλλανα την Κυριακή που έρχεται" τα λόγια του, σχετικά με την ερχόμενη αναμέτρηση που πιθανότατα θα κρίνει πολλά, όσον αφορά το κυνήγι της παραμονής στον τέταρτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Το έχω αναφέρει ξανά σε πολλές συνεντεύξεις, κάθε παιχνίδι μας, τώρα στο τέλος, είναι τελικός. Θέλουμε μόνο το τρίποντο σε κάθε ένα από αυτά. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με ένα πιο επιθετικό σχήμα, με τους Τζοβάρα και Τσελεπή στην επίθεση. Ψάξαμε το γκολ από νωρίς, πιέσαμε, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά από μία αμυντική μας αδράνεια, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεχόμενοι ένα τέρμα. Αγχωθήκαμε, φυσικά, αλλά ευτυχώς "απαντήσαμε" γρήγορα. Ισοφαρίσαμε, πριν φύγει το ημίχρονο, στην ανάπαυλα ηρεμήσαμε λίγο και μπήκαμε στο δεύτερο μέρος ακόμα καλύτεροι. Πάλι, είχαμε πολλές ευκαιρίες, προηγηθήκαμε στο τέλος και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, χαρήκαμε μέχρι χθες και από σήμερα ετοιμαζόμαστε για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στα Σέλλανα. Αυτό είναι το σημαντικότερο ματς από τα τρία που απομένουν. Τα επόμενα δύο, κόντρα στον Αχιλλέα και τη Θήβα, θα είναι κόντρα σε ομάδες που, λογικά, δε θα έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Κόντρα στα Σέλλανα, θα γίνει ένα παιχνίδι που και εμείς, αλλά κι αυτοί "καίγονται" για βαθμούς. Εκεί έχουμε στραμμένη την προσοχή μας".

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Βελεστίνου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενόψει Κυριακής, με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και "καθαροί" από κάρτες.

Last modified onTuesday, 13 March 2018 14:59
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]