noodles volos banner

Χτύπησαν παίκτη του Φωστήρα με σκουπόξυλο στο κεφάλι!

Περιστατικό που ξεπερνά κάθε λογικό νου συνέβη χθες στον αγώνα του Ατσαλένιου με τον Φωστήρα. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Πέτρος Καλημέρης, πήγε να εκτελέσει πλάγιο άουτ και ένας οπαδός της γηπεδούχου ομάδας τον χτύπησε δύο φορές με σκουπόξυλο στο κεφάλι. Ο παίκτης διακομίστηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο με δύο τραύματα στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Ο πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Πανταζής, μίλησε για το περιστατικό: 

-Πώς έγινε το συμβάν; 
«Η μπάλα βγήκε σε μια στιγμή πλάγιο. Ο παίκτης μας πήγε να το εκτελέσει και μόλις έσκυψε να πάρει την μπάλα κάποιος οπαδός τον κοπάνησε δύο φορές με ένα σκουπόξυλο στο κεφάλι». 

-Ο δράστης ήταν δηλαδή εκτός γηπέδου; 

«Ναι, βρισκόταν στις εξέδρες και από εκεί τον χτύπησε». 

-Το παιδί φέρει σοβαρό τραύμα, είναι καλά; 
«Πήγε και παρέμεινε στο νοσοκομείο, δεν τον άφησαν οι γιατροί να φύγει. Φέρει ένα τραύμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού και μαζί ένα καρούμπαλο». 

-Η ομάδα πώς θα κινηθεί όσον αφορά το περιστατικό; 
«Σήμερα το πρωί βγήκε από το νοσοκομείο και πάει στον ιατροδικαστή καθώς έγινε και μήνυση κατά αγνώστου. Θα κάνουμε ένσταση κανονικά. Ο διαιτητής δεν είδε τίποτα όπως και οι επόπτες. Ο παρατηρητής βέβαια μας είπε πως τα έγραψε όλα, αλλά δεν είδε με τι αντικείμενο χτυπήθηκε ο παίκτης. Ο γιατρός του αγώνα κάλεσε το ασθενοφόρο, κάτι που έχει γραφτεί. Ο αγώνας μάλιστα συνεχίστηκε κανονικά και γι' αυτό θα κάνουμε ένσταση. Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη διοίκηση του Ατσαλένιου, αλλά δεν είναι σωστό να λένε ότι έκανε θέατρο το παιδί. Δε γίνεται να έκανε θέατρο, εφόσον οι γιατροί του Κρατικού Νοσοκομείου τον κρατήσανε μέσα. Φέρει εμφανή σημάδια».