noodles volos banner

Ξηροφώτος: "Πληρώσαμε ακριβά μία κακή αμυντική μας συμπεριφορά"

Σύντομος ήταν στις δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι της ομάδας του, κόντρα στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το άδικο, σύμφωνα με αυτόν, αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

"Ένα ματς που μας αφήνει μεγάλη πικρία, καθώς ήταν στα μέτρα μας για 90 λεπτά και από μία στατική φάση καταφέραμε να δεχτούμε γκολ και να το χάσουμε. Ένα κακό παιχνίδι, που έρχεται από μία σειρά καλών αποτελεσμάτων για εμάς, καθώς ήμασταν αήττητοι για έναν ολόκληρο γύρο. Είχαμε τέσσερις ισοπαλίες και μόνο νίκες, από 'κει και πέρα. Θέλαμε το παιχνίδι 100% για να "κλειδώσουμε" τη δεύτερη θέση, το δείξαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε έναν βαθμό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πληρώσαμε μία κακή αμυντική μας συμπεριφορά, σε μία στατική φάση και το πληρώσαμε ακριβά".

Για το αν θα επηρεάσει η σημερινή ήττα τη Νίκη, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, την Τετάρτη:

"Μπήκαμε μέσα στον αγώνα για να τον πάρουμε. Τώρα, αν θα επηρεαστούμε, θετικά ή αρνητικά, θα το δούμε την Τετάρτη. Δεν μπορώ να το ξέρω".

Για την κακή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση:

"Διαφωνώ, θεωρώ πως η εικόνας μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη, απ' ό,τι στο πρώτο. Απλά, στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ. Ήταν καθολική η υπεροχή μας στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αλμυρός πέρασε δύο φορές τη σέντρα. Σε μία στιγμή αδυναμίας δικιά μας, λίγο κι η ικανότητα του αντιπάλου, δεχτήκαμε το γκολ κι έληξε το ματς 1-0. Ό,τι γκολ "τρώμε", το πληρώνουμε".

 

Last modified onSunday, 11 March 2018 23:59